Registrering Amnesty bør tages til økonomisk og social fordel

Der skal foretages amnesti med henblik på økonomisk og social fordel
Der skal foretages amnesti med henblik på økonomisk og social fordel

Forsker og advokat Murat Demir sagde: "Der er ca. 18.9 millioner liveoptegnelser i Criminal Records Information Bank, 7 millioner mennesker i bankregistret er på den sorte liste." Registreringsamnesti "burde være den første artikel i reformen af ​​økonomien og retsvæsenet.


Forsker og advokat Murat Demir, der foretog vigtige evalueringer af den nye økonomi- og domstolsreform, som blev annonceret at blive foretaget, sagde: "Det højeste prioriterede emne for den økonomiske og retlige reform bør være 'Registry Amnesty'.

'Registreringsamnesty' skal udstedes til økonomisk og social fordel '

Forskere og jurister Murat Demir, Alle straffedomstole i Tyrkiet generelt, domstole og administrative retssager i retshåndhævelsesprocedurer, der blev foretaget på udøvelseskontoret, efter at have afsluttet sin dom indgik retsforfølgningsnummer og fængselsantalet mennesker adskilt fra deres fængsler, disse mennesker undgår det, går til at ansøge om et job på grund af strafferegistret Han vender tomhendt fra mange steder og kan ikke finde et job på grund af arbejdsgivernes negative, sårende og tilsidesættende holdning og adfærd som et resultat af en hændelse, han tidligere har oplevet, stigmatiserer ham næsten, og arbejdsgiverne udsættes for negative, sårende og tilsidesættende holdninger og adfærd. Vi kan sige, at amnesti i strafferegistre har både økonomiske og offentlige fordele.

'En ny side skal åbnes med' Registry Amnesty 'for personer med en kriminel rekord på over 7 millioner'

Forsker og advokat Murat Demir, 25.11.2020 Når man ser på de officielle retsstatistikker, er der 2.067.558 sager i Straffedomstolen, 1.729.557 sager i borgerne og 526.867 sager i den administrative domstol. I Tyrkiet steg antallet af mistænkte personligt i 2011 7 til 106, året 100 steg med 000% nået i 2018. Det samlede antal mistænkte for rigtige personer, som var 23,2 8 758 i efterforskningsfasen i 2018, udgjorde 13% af den voksne befolkning (019). Antal mistænkte i 166, TYRKIET (66-551) 604- 19,6, 2018- 2011, 2018 2011-, 8- 108- 469- 2012-8 520, 113-2013 9 personer i 210 672 udgør 2014 af det samlede antal tiltalte i strafferetten, hvoraf 9% er reelle personer og 745% er juridiske personer. se, at liveoptagelse er tilgængelig. I betragtning af at der kan være en stigning i kriminalitetsgraden som et resultat af de økonomiske vanskeligheder, der opleves i denne proces, hvor Covid-759,2015-virussen ændrede verden, bør der overvejes engangsregistreringsamnesti for social velfærd for at bidrage til økonomisk stabilitet og for at reducere filbyrden i retsvæsenet og i registerloven, regler om kriminelle og begrænsede rettigheder Det ville være til gavn for hele samfundet.

'Strafferegistreringsloven skal opdateres!'

Efterforsker og advokat Murat Demir sagde: 'Uanset om der straffes et år eller ti år i den nuværende strafferegistreringslov', med artikel 10 i forfatningen, fra den dato, hvor betingelserne for arkivering af arkivet med hensyn til domme, der forårsager fratagelse af rettigheder i andre love end den tyrkiske straffelov; Der er gået 76 år på betingelse af, at beslutningen om tilbagelevering af de forbudte rettigheder er taget, 15 år er gået uden betingelse om at tage beslutningen om at returnere de forbudte rettigheder. Med hensyn til andre overbevisninger slettes posten fuldstændigt efter 30 år fra datoen for oprettelse af betingelserne for arkivet. Betingelserne for at opnå en kriminel journal, der forårsagede en begrænsning i hvert emne i mange år efter afslutningen af ​​sin straf, vil bidrage til tilpasningen af ​​ca. 5 millioner kriminelle optegnelser (mennesker med kriminelle optegnelser blandt offentligheden) og Da beskæftigelsessituationen for dem, der har afsluttet deres straffe, og som ikke kan finde et job med hjælp, vil stige, vil der blive ydet stor støtte til økonomien. "Opdatering af strafferegisterloven bør være en prioritet i de økonomiske og retlige reformforordninger under hensyntagen til nutidens forhold."

'7 millioner mennesker på sortlisten' Registry Amnesty 'behov for økonomi'

Forskere og jurister Murat Demir, ifølge Tyrkiet Banks Union Risk Center 2015-2020 data, 5 år og betaling af den samlede personlige lånegæld i real Sovepladser 2020-9 måneder 56987 i alt 4.115.057 personer, detailkreditkortgæld var betalinger Faktisk antal personer 2020 -9 måneder 48153 i alt 4.511.179 mennesker, antallet af individuelle lån eller individuelle kreditkortgæld ubetalt, 6.832.735 mennesker. Et stort antal mennesker mistede deres job, eller deres indkomst faldt på grund af de begrænsninger, der blev anvendt mod coronavirusepidemien. Derudover var 3 millioner 575 tusind 9 ansatte omfattet af den korte arbejdstillæg, som regeringen anvendte for at forhindre tab af beskæftigelse inden for rammerne af kort arbejdstillæg. I betragtning af at antallet af mennesker, der skal sortlistes, vil stige, så længe usikkerheden om, hvornår coronavirus slutter, har ændringer i lovgivningen om sortlisting og amnesti ved registrering forvandlet til et behov for det blokerede økonomiske billede. I denne vanskelige proces, som verdenen gennemgår, bør der åbnes en ren side for borgeren med strafferegisteret og bankregistreringsloven, først og fremmest med registreringsamnestien, og der er behov for at omorganisere registerlovene for økonomisk stabilitet og social afslapning.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer