Desinfektionsmobilisering i offentlig transport fra Izmir Metropolitan!

Desinfektionskampagne i offentlig transport fra Izmir
Desinfektionskampagne i offentlig transport fra Izmir

Alle køretøjer i offentlige transportinstitutioner og organisationer tilknyttet Izmir Metropolitan Municipality desinficeres efter hver tur hele dagen. Busser, metro- og sporvognsbiler og skibe; Det renses fra vira og mikrober med vandbaserede rengøringsprodukter, der ikke skader menneskers og miljøets sundhed.


På grund af stigningen i koranavirus tilfælde lægger İzmir Metropolitan Municipality, som suspenderede alle sine aktiviteter og lukkede sine sociale faciliteter, også stor vægt på den regelmæssige desinfektion af offentlige transportbiler. Alle busser siden marts, hvor sygdommen begyndte at ses i Tyrkiet, skibe med metro- og sporvognsvogne, rengøres hver gang efter dagens afslutning begge i detaljer; fri for vira og bakterier.

Metrovogne ved Fahrettin Altay Station; Karşıyaka Sporvognsbiler desinficeres ved Alaybey Stop og Konak sporvognsbiler ved Halkapınar Stop til mindste detalje. ESHOT- og İZULAŞ-busser og İZDENİZ-skibe renses også fra top til tå efter hver ekspedition. I slutningen af ​​dagen rengøres og desinficeres alle offentlige transportbiler igen. I undersøgelserne; Både institutioner og organisationers eget personale og ekspertpersonale tilknyttet İzmir Metropolitan Municipality Department of Environmental Health arbejder.

Soyer: Lad os overholde reglerne

Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer erklærede, at de er opmærksomme på vigtigheden af ​​rengøring og desinfektion i offentlige transportbiler; Han understregede, at de viser stor følsomhed i denne sag. Han sagde, at i kampen mod pandemien har sundhedspersonale og officielle institutioner såvel som borgerne et stort ansvar, sagde præsident Soyer, ”Desværre er vi tilbage til begyndelsen. Desuden er denne gang situationen meget mere alvorlig. Vi har alle brug for at handle ansvarligt. Lad os, hvis det er muligt, blive i vores hjem. "De, der skal ud, skal overholde reglerne om maske, social afstand og hygiejne."

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer