Efter at have modtaget et 4-stjernet kompetencebevis i ekspertise, fortsætter Doruk med at blive et verdensmærke

Det er på vej til at blive det bedste verdensmærke, der modtog stjernekompetencecertifikatet inden for ekspertise.
Det er på vej til at blive det bedste verdensmærke, der modtog stjernekompetencecertifikatet inden for ekspertise.

Aylin Tülay Özden, bestyrelsesmedlem i Doruk, der gennemførte den digitale transformation af mere end 300 fabrikker rundt om i verden, deltog i den 17. kvalitetskongres, der blev afholdt den 18.-29. November med temaet "New Directions-New Horizons". Özden, der deltog i panelet med titlen "Anvendelse af EFQM-modellen" modereret af KalDers generalsekretær Sabri Bülbül den 18. november, talte om fordelene ved modellen, som har en stor plads i Doruks institutionalisering, og skabte en verden med 4-stjernes kompetencebevis i EFQM Excellence Model. delte, at de vil fremskynde deres bestræbelser på at blive et brand.


Tyrkiets kvalitetsforening (Kal deres) inden den 17.-18. November "New Direction-New Horizons" udført digitalt med hovedtemaet for 29 deltagere i Quality Congress Peak and lift bestyrelsesmedlem Aylin Tulay Ozden, kongressen dækkede modereret KalDers generalsekretær Sabri Mockingbird ' ry under "Implementering af EFQM-modellen" deltog i paneldiskussionen. Taler om virkningerne af modellen i den institutionaliseringsindsats, som de har accelereret i de senere år, understregede Özden, at med 4 Stars in Excellence Certificate, de modtog i år i EFQM Excellence Model, vil deres bestræbelser på at blive et verdensmærke accelerere.

"Vi institutionaliserer efter internationale standarder med EFQM Excellence Model"

Aylin Tülay Özden, der talte om Doruk's institutionaliseringsindsats, der udviklede en af ​​de første IoT-baserede enheder i verden som teknologivirksomhed for 22 år siden og indså den digitale transformation af mere end 300 fabrikker rundt om i verden og talte om den succes, de har opnået med EFQM, Han delte: ”Et af de vigtigste strategiske emner for fremtiden i vores virksomhed er institutionalisering. I dag fortsætter vi vores institutionaliseringsindsats, som vi startede som et familiefirma med faste og selvsikre skridt med EFQM. EFQM-modellen, vi mødte i 2011, viste os, hvor vigtigt det er at institutionalisere efter internationale standarder. Som et firma med 90 procent ingeniører; Vi udfører softwareudvikling, systeminstallation og projektledelse på fabrikker, og da vi er en F & U-fokuseret virksomhed, fortsætter vi i en proces baseret på innovation. Inden EFQM-modellen blev anvendt, arbejdede den uafhængigt af vores forretningsenheder. Med det arbejde, vi udførte med KalDer, integrerede vi alle vores afdelinger fra ende til anden. Således var vi i stand til at planlægge på en integreret måde og styre ændringer lettere. På samme tid steg vores medarbejder, kunde, interessenttilfredshed og virksomhedseffektivitet betydeligt med vores institutions modstandsdygtighed. Vi øgede kommunikationen med vores leverandører. Mens vi fortsætter vores institutionaliseringsindsats systematisk, modtager vi regelmæssig rådgivning fra KalDer. Med al denne praksis gør vi fremskridt ved at etablere solide strukturer, der vil sikre vores bæredygtighed i vores systemer. "

"Vi går frem med tillid til at bringe globale mærker fra Tyrkiet inden for teknologi"

Aylin Tülay Özden talte om EFQM-modelens indvirkning på virksomhedens mål og afsluttede sine ord som følger: ”For at kunne udføre vækst og udvikling regelmæssigt og systematisk undersøger vi fortsat fremgangsmåderne relateret til virksomhedsudviklingsmodeller og implementerer dem i overensstemmelse med vores virksomhedskultur. Vi udvikler vores institution ved at hæve vores niveau som et resultat af de evalueringer, vi frivilligt indgår hvert år. De point, vi modtager fra EFQM, er blevet vores virksomheds mål. Disse mål er blevet internaliseret af alle i vores virksomhed og er blevet vores virksomhedskultur i dag. I år er vi glade for at modtage "4 Stars Competency Certificate in Excellence". Internationale kvalitetsstandarder vi tager vores ordentlige arbejde inden for teknologi som et resultat af dette dokument fra Tyrkiet Vores mål er at øge det globale brand, vi vil fortsætte med at tage føringen med tillid til. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer