Det første møde for at bestemme mindstelønnen er den 4. december

Første møde i intervallet for at bestemme mindstelønnen
Første møde i intervallet for at bestemme mindstelønnen

Zehra Zümrüt Selçuk, minister for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester, meddelte, at mindstelønnsbestemmelseskommissionen, der består af arbejdere, arbejdsgivere og offentlige repræsentanter, afholder sit første møde den 2021. december inden for rammerne af de minimumslønfastsættelsesundersøgelser, der skal anvendes i 4.


Zehra Zümrüt Selçuk oplyste, at de udvekslede synspunkter med repræsentanterne for arbejdere og arbejdsgivere til det første møde i Minimumslønfastsættelseskommissionen.

Minister Selçuk sagde, at vi har besluttet, at vores mindstelønnsbestemmelseskommission afholder sit første møde den 2021. december for at bestemme den mindsteløn, der vil være gyldig i 4, ”Jeg ønsker, at processen fremover vil være gavnlig for alle segmenter. I år håber jeg, at mindstelønnen vil blive bestemt med alle parters konsensus ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer