ASELSANs nationale kamera markerer CATS, National SİHA skyder med MAM-L

Bayraktar tb indenlandske elektro-optiske kamera skyder med aselsanske katte
Bayraktar tb indenlandske elektro-optiske kamera skyder med aselsanske katte

Tyrkiets nationale teknologiske gennembrud blev kastet endnu et vigtigt skridt i mobiliseringen. Bayraktar TB2 SİHA (Armed Unmanned Aerial Vehicle), som blev udviklet nationalt og entydigt af Baykar, gennemførte med succes den første testfyring med det elektro-optiske rekognoscerings-, overvågnings- og målretningssystem CATS udviklet af Aselsan.

Bayraktar TB2, CATS og MAM-L


Tyrkiets nationale sihai TB2 Bayraktar, det igangværende integrationsarbejde Aselsan CATS elektrooptiske rekognoscering, overvågning og målretningssystem kastede i går underskrevet en vigtig test. At tage af fra Baykar Flight and Training Center med MAM-L (Mini Intelligent Ammunition) livløs ammunition udviklet af Roketsan på vingerne, Bayraktar TB2 med succes affyret med lasermålretning foretaget af det nationale kamerasystem CATS.

Langskud med lasermålretning

MAM-L, som har en lasersøger fyret fra Bayraktar TB2, ramte målet placeret på Target Island i Saros Bay med lasermarkering foretaget af CATS i høj højde og lang rækkevidde. Som en del af testflyvningerne blev CATSs funktioner ved låsning og sporing af højhastighedsmål testet. Det nationale kamerasystem bestod med succes alle tests. Der findes også meddelelsen "National Technology Move" på brugergrænsefladen til CATS.

Power Union of Aselsan, Baykar og Roketsan!

Baykar Teknisk Manager Selçuk Bayraktar og Aselsan Formand og General Manager Prof. Dr. Haluk Görgün deltog også. Det sigter mod at afslutte integrationsundersøgelserne udført med samarbejde mellem Aselsan, Baykar og Roketsan, de vigtige virksomheder i den tyrkiske forsvarsindustri, på kort tid.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer