Det sidste punkt opnået i URAYSİM-projektet er blevet evalueret

Det sidste punkt, der blev nået i uraysim-projektet, blev evalueret
Det sidste punkt, der blev nået i uraysim-projektet, blev evalueret

Anadolu Universitetsrektor Prof. Dr. Det sidste punkt nået ved National Rail Systems Research and Test Center (URAYSİM) blev evalueret under Fuat Erdals besøg hos ministeren for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu.


Anadolu Universitetsrektor Prof. Dr. Fuat Erdal besøgte minister for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu. Rektor Erdal informerede minister Karaismailoğlu om det arbejde, der blev udført på mødet, hvor det sidste punkt, der blev nået i National Rail Systems Research and Test Center (URAYSİM), blev evalueret. Under besøget blev Anadolu University Eskişehir viceprof. Dr. Ud over Emine Nur Günay, en af ​​interessenterne i URAYSİM-projektet, TCDD General Manager Ali İhsan Uygun, TÜRASAŞ General Manager Mustafa Metin Yazar og TR Ministeriet for Transport og Infrastruktur Infrastruktur Investeringer General Manager Dr. Yalçın Eyigün var også til stede.

Anadolu Universitetsrektor Prof. Dr. Fuat Erdal fremsatte følgende erklæringer angående besøget: “Vi gav information til vores minister for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, om stadierne og udviklingen i URAYSİM-projektet. Vi har fastlagt en køreplan ved at udveksle ideer om den nødvendige forretning, transaktion og samarbejde for at projektet kan fortsætte hurtigt. Vores præsident Mr. National Rail Systems Research and Test Center, annonceret af Recep Tayyip Erdoğan fra Eskişehir, er ikke kun et nationalt projekt i vores universitet og by, men også i vores land. Vi omfavner dette projekt med al vores styrke, og vi tager hurtige skridt i koordination med ministeriet for transport og infrastruktur i Republikken Tyrkiet og vores minister Adil Karaismailoğlu for dets realisering. sagde han.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer