Disa Otomotiv øger kapaciteten med nye investeringer

Disa Otomotiv øger sin kapacitet med nye investeringer
Disa Otomotiv øger sin kapacitet med nye investeringer

I produktionen af ​​reservedele til biler tredoblede en af ​​Tyrkiets vigtigste internationale producenter Disa Automotive på trods af hans pandemier i 2020 med en investering på 2.500.000 millioner euro, unge.


Disa Otomotiv startede gearproduktionen igen med nye gennembrud i 2016 i sin moderne fabrik for at øge produktionskapaciteten og kapaciteten som følge af stigende kundekrav i 2020, 5-akses samtidige CNC-bearbejdningscentre, automatiserede CNC-drejebænke, CNC-gearhobbingmaskiner, CNC-gearskæring. (stipendiat) fortsatte sine investeringer med CNC-gearslibning, CNC-gearknivslibnings- og opspændingsmaskiner, 3-dimensionelt CMM-måleapparat, materialespektralanalyse, mikrostrukturanalyse, Vickers-hårdhedsmåling og magnetiske partikel-crack-udstyr. De samlede foretagne investeringer nåede en værdi på 2,5 millioner euro.

Disa Otomotiv General Manager Koray Kuru, der afgav en erklæring om, at med de foretagne investeringer øges produktionskapaciteten, og maskiner, der vil skabe det højeste niveau af udstyrseffektivitet, foretrækkes, Disa Otomotiv General Manager Koray Kuru sagde: ”Med disse investeringer kan vi nu fuldt ud reagere på de stigende kundekrav i vores gearproduktion i de sidste par år. De maskiner, vi investerer i, giver de mest præcise behandlingsmuligheder og holder størrelsesvariationerne i de producerede dele på et minimum. På denne måde er det muligt for os kontinuerligt at producere produkter af høj kvalitet. Ud over maskiner er det også meget vigtigt at kunne måle de produkter, vi producerer, og rapportere og godkende dem, som kunderne ønsker. Af denne grund har vi anskaffet enheder, der vil øge vores kompetence i vores kvalitetslaboratorium, og vi er blevet i stand til at svare på alle slags kundekrav om dette emne. Alle de maskiner, vi køber, indeholder også automatiserede laste- og losningssystemer. På denne måde kan vi producere fejlfrit med den højeste teknologi. For at arbejde med et team, der er kompatibelt med denne høje teknologi, fortsætter vores træning med at øge vores medarbejderes kompetencer. " og berørte virksomhedens udviklingskompetencer.

Om, at disse nye investeringer foretages på baggrund af de underskrevne kundekontrakter, og at investeringsplaner er på dagsordenen i fremtiden med nye projekter, der skal dannes, påpegede Koray Kuru den eksportorienterede vision for Disa Otomotiv og sagde: ”Især Disa Automotive GmbH, som vi etablerede i Stuttgart, Tyskland i begyndelsen af ​​2019. Vi har øget vores omsætning med omkring 30% hvert år i de sidste to år med de markedsundersøgelser, forretningsudviklingsstudier, vi har udført, og nye forbindelser, vi har skabt. Med de nye projekter, der starter i de næste to år, vil vores produktionstal, kapacitet og beskæftigelse stige endnu mere. Vores mål som et hundrede procent eksportørfirma med den bedste leveringsevne i branchen; Ved at repræsentere vores land på den bedste måde med den produktionserfaring og tekniske infrastruktur, vi har bygget gennem årene, for yderligere at styrke det permanente samarbejde med vores kunder og hurtigt fortsætte med vores aktiviteter i fremmed valuta. evalueret med ordene.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer