Rıha Street renoveret og taget i brug i Diyarbakır

Diyarbakirda Riha Street blev fornyet og taget i brug
Diyarbakirda Riha Street blev fornyet og taget i brug

Diyarbakır Metropolitan Municipality åbnede vejen for borgernes service ved at lægge i alt 10 tons asfalt, 4 centimeter tyk, på Rıha Street i Kayapınar-distriktet.


Diyarbakir Metropolitan Municipality fortsætter med at gennemføre vigtige projekter for at give mere behagelig og uafbrudt bytransport. Metropolitan Kommune, der fortsætter sine arbejder på nye zoneinddelinger i hele byen, har afsluttet varme asfaltværker i Kayapınar District Rıha Street. 15 tusind kubikmeter udgravning og 21 tusind kubikmeter påfyldning blev udført af Direktoratet for Vejbygningsvedligeholdelse og Infrastruktur Koordineringsafdelingen efter renoveringsarbejdet af regnvand og kloaknetværk af DİSKİs generaldirektoratsteam på vejen, som tidligere var en parket, og udviklingskorridoren blev ikke åbnet helt. Efter at vejinfrastrukturen var afsluttet, lagde koordinatafdelingen for vedligeholdelse og infrastruktur for vejbyggeri 18 tusind tons undergrunds- og basismaterialer og 4 tons varm asfalt.

Vejledninger er afsluttet, medianer og fortove fornyes

Vejvedligeholdelses- og infrastrukturkoordineringsafdelingen har startet median- og fortovsarbejder på Rıha Street, hvor transportministeriet har gennemført vejlinjestudier for at sikre sikker køretøjs- og fodtrafik. Mens der er udført 3 400 meter grænsearbejde på medianerne og fortovene indtil nu, vil Park Garden og Green Areas Department give et mere æstetisk udseende på gaden ved at plante skovrejsning på fortovene og blomster på medianen.

Mens Metropolitan Kommune fuldfører asfaltværkerne, som den startede den 17. oktober i Rıha Street, vil den færdiggøre median- og fortovsarbejderne i december og gøre gaden klar til brug for fodgængere og trafik.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer