EGİAD Tyrkiet Brand of Dimes velkommen

EGIAD blive indkvarteret siger kalkun brand
EGIAD blive indkvarteret siger kalkun brand

At bringe erhvervslivet sammen med konceptet med brand med de serielle seminarer, det arrangerer, hvilket fører til at øge og styrke værdien af ​​produkterne ved branding EGİAD People Aegean Young Businessmen Association of Turkey's indenlandske hovedstad var først vært for det førende frugtjuice og drikkevaremærke af dimes.


DİMESs generaldirektør Ozan Diren og marketingdirektør Duygu Süleymanoğlu, der opnåede stor succes i tildelingsprogrammerne i reklame- og marketingverdenen med deres kommunikationsindsats, der bruger forskellige discipliner sammen, delte brandets succes- og brandingprocesser med unge forretningsfolk.

Branding Series Meetings, et af de vigtigste projekter i 15. periode, er vært for mange nye ideer ved at være vært for fremtrædende navne på sektorerne og eksperthøjttalere. Efter at have afholdt mange branding-møder hidtil EGİADsamlede Dimes, et af de vigtigste tyrkiske mærker, der opnåede stor succes inden for eksport af drikkevarer og hurtiggående forbrugsvarer med sine medlemmer på online-mødet.

Foredragets åbningstale EGİAD Mustafa Aslan, bestyrelsesformand, sagde, at branding er mindst lige så vigtigt som disse tal i de dage, hvor virksomheder diskuterer fortjeneste, omsætning og eksporttal og sagde: ”Et af de vigtigste problemer i vores land, især med hensyn til værdiskabelse, er, at brandingaktiviteter ikke kan blive en generel forståelse. En af de vigtige grunde til dette er, at virksomheder mener, at branding og branding handler om at få patenter og skabe et logo. For at blive et brand er det nødvendigt at udarbejde en køreplan ved at være opmærksom på de elementer, der udfylder brandet. Påpegede, at İzmir har formået at blive et brand blandt byer med sin livskvalitet i de senere år, sagde Aslan, ”Jeg finder det nyttigt at understrege bestræbelserne på de virksomheder, der opererer i vores by for at vise sig ved at handle med dette ansvar. Med den eksportdrevne model for at sikre bæredygtig vækst i Tyrkiets økonomi er branding det af største betydning. Pandemiprocessen har også øget betydningen af ​​dette krav. Når vi ser på essensen af ​​vores brandrelaterede arbejde med et medlemscenter, er det største mål EGİAD "Det er medlemmernes opfordring til at skabe et brand, åbne op for det internationale marked med produkter med høj værdi og støtte dem konsekvent i denne rejse."

Ozan Diren, generaldirektør for DİMES, påpegede, at virksomheder er samfundets opfattelse og understregede, at virksomheder, der kommer ud af familiens hegemoni, kan institutionalisere og blive et brand. ”Når virksomheder bliver mere berømte end familiens omdømme, opnår de succes. Branding kræver differentiering og innovation. "Det er vigtigt, hvad du producerer efter dagens behov og krav, og når du inkluderer innovation i dette, opnår du succes inden for branding."

DİMES marketingdirektør Duygu Süleymanoğlu delte branding-processen ved at sige, at de handler med sloganet 'Look Another Life'. Når han talte om Dimes 'reklame- og marketingstrategi med sin grundhistorie, understregede Süleymanoğlu, at der skulle oprettes en historie om brandet efter bestemmelse af målgruppen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer