Empati træning for chauffører i Cykelby Konya

Empati træning for chauffører i cykelby konya
Empati træning for chauffører i cykelby konya

Konya Metropolitan Municipality gav empati-træning til bus-, minibus- og tunge køretøjsdrivere for bedre at forstå de vanskeligheder, som cyklister oplever i trafikken i Konya.


Med 550 kilometer cykelstier med Tyrkiets længste og travleste cykel i Konya, brugte en by til at fremme brugen af ​​cykler og gennemførte forskellige undersøgelser for at give en mere behagelig cykling i cyklisternes trafik. I denne sammenhæng organiserede Konya Metropolitan Municipality empati-træning i samarbejde med Konya-handlernes og håndværkerforeningens sammenslutning for at gøre det muligt for bus-, minibus- og tunge bilchauffører at sætte sig i cyklister og bedre forstå de vanskeligheder, som cyklister i trafikken oplever.

KØRERNE FRYGTES AF DET HØJE LYD

I den tilbudte træning trampede chaufførerne på cyklerne på vejapparatet. I mellemtiden blev chaufførerne, der blev udsat for de intense hornlyde fra køretøjer, der passerede meget tæt på dem, forskrækket og satte sig i cyklisternes sko et øjeblik i trafikken og indså cyklisternes vanskeligheder.

ÅBEN FORAN KONYA Cykelvejsnetværk

Borgmester i Konya Metropolitan Municipality, Uğur İbrahim Altay, erklærede, at de som cykelby Konya styrker cykelinfrastrukturen på den ene side og udfører bevidsthedsstudier på den anden. Konya langt 550 kilometer byggede cykelstier understregede, at præsidenten Altai, 2023 kilometer ved at bygge flere cykelstier indtil 82,5, sagde Konya, at de vil afslutte det første åbne opkald i Tyrkiet.

"SIKKERHEDEN FOR LIVET FOR VORES Cykelborgere ER VIGTIGT OM ALT"

Borgmester Altay erklærede, at de giver empati-træning for at chaufførerne skal være mere forsigtige med cyklisterne og sagde: ”Alle storbykommunale buschauffører og chauffører med tunge køretøjer deltager i denne træning. Målet her er, at vores tunge bilchauffører lærer ved at opleve, hvad cyklister føler i trafikken. Derfor ønsker vi, at de behandler cyklister mere respektfuldt i trafikken. Konya er en cykelby og snesevis, hundreder af mennesker bruger cykler som et transportmiddel hver dag. Vi gennemfører dette projekt sammen med Union of Chambers of Trademans og Konya Chamber of Minibuses. Vores primære mål er, at chauffører med bus, tunge køretøjer og minibusser får denne træning. Jeg håber alle i at fremme proceskapaciteten i Tyrkiet vil gennemgå denne uddannelse. Fordi vores cykelborgeres livssikkerhed i trafikken er vigtigere end noget andet. Jeg takker vores venner. Jeg håber, at cyklister i Konya vil fortsætte med at bruge cykler meget mere behageligt efter denne empati-træning. " sagde.

"Jeg håber, at denne udbredelse af uddannelse i Tyrkiet"

Muharrem Karabacak, præsident for Union of Chambers of Konya Handelsmænd og håndværkere, sagde: “Vores chauffører, minibusser, servicearbejdere, lastbilchauffører og taxachauffører har lært den bevægelse, de foretager, mens de passerer cyklister i den empatitræning, de får. Denne træning er udbredt i Tyrkiet, hvor vi startede vores forhåbentlig Metropolitan Kommune. Vi vil gerne takke vores Metropolitan borgmester for at have gennemført et sådant projekt og forvandlet Konya til en cykelby. " sagde.

De bliver mere følsomme

Chaufførerne, der deltog i empatitræningen, sagde, at de forstod situationen for cyklister bedre, og at de fremover ville være mere forsigtige og følsomme over for cyklister i trafikken.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer