En første i Tyrkiet! Sne lagret til vinteren ligger på Palandöken Ski Center-spor

En første vinter sne blev spredt på turkiyede lagret i Palandöken skiløjperne
En første vinter sne blev spredt på turkiyede lagret i Palandöken skiløjperne

Erzurum Metropolitan Municipality har lanceret appen for første gang i Tyrkiet denne sæson Palandöken Ski Center. 22 tusind kubikmeter sne lagret til vinteren blev lagt på sporene til sæsonen.


Skisæsonen 2020-2021 foran Tyrkiet, hvor afslutningen af ​​alle forberedelser til det vigtigste skisportssted i Erzurum med information om det nyligt gennemførte projekt i Palandöken borgmester Mehmet Tab, "Rulning af vores bane af sne, vi lagrer sidste år til denne sæson," sagde han. Præsident Sekmen forklarede vigtigheden af ​​"Snow Storage" -applikationen: "I maj i år lagrede vi 23 tusind kubikmeter sne i vores skicenter. Med denne undersøgelse, der blev udført for første gang i vores land, lykkedes det os at skjule ca. 2020 tusind kubikmeter sne masser akkumuleret i egnede områder med slutningen af ​​skisesæsonen i maj 14. Vi brugte den sne, vi gemte før sæsonen, sammen med teknisk sne i vores skicenter. Med spredningen af ​​de sne-masser, som vi opbevarer specielt i det solfri område, er problemet med, om sne falder inden sæsonen, således elimineret. "

METODEN, DER ANVENDES I NOGLE SKI CENTRE I VERDEN, ER NU I PALANDÖKEN

Borgmester Mehmet Sekmen mindede om, at åbningen af ​​skisæsonen blev taget tidligere med denne ansøgning. Borgmester Sekmen fortsatte sine ord som følger: ”Da lufttemperaturen faldt til under nul ved Palandöken Ski Center, blev den sne, som vi skjulte, udført af vores hold. Vores tekniske sneproduktion (kunstig sne) startede også med, at lufttemperaturen faldt til minus 4 grader. Som en del af sneopbevaringspraksis er vores 750 meter brede og 7 centimeter tykke bane, der er skabt på den 40 meter lange bane 45, gjort egnet til skiløb. Forhåbentlig implementerer vi næste sæson sneopbevaring og opbevaringspraksis i større områder med større masser. " Præsident Tab, Norge, Italien og optrådte på forskellige skisportssteder i Østrig 'Snow Warehousing and Storage' blev ansøgt for første gang i Palandöken Ski Center i Tyrkiet, tilføjede han.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer