Ernæringsanbefalinger, der styrker patienter med Coronavirus

Ernæringsmæssige anbefalinger, der styrker patienter med coronavirus
Ernæringsmæssige anbefalinger, der styrker patienter med coronavirus

Mens antallet af tilfælde af coronavirus øges dag for dag, bliver de regler, som personer med positive testresultater skal være opmærksomme på i deres kost, mere og mere vigtige.


Det tætte forhold mellem sygdommen og immunsystemets styrke er nu kendt af alle. Den bedste måde at holde immuniteten stærk på er gennem en sund kost. Fra Memorial Bahçelievler Hospital Nutrition and Diet Department Uz. Dyt. Nihan Yakut gav oplysninger om, hvad coronaviruspatienter skal være opmærksomme på i deres kost.

Diæter, der indeholder alle næringsstoffer, bør foretrækkes.

Det mest basale behov for en person, der har en positiv coronavirus-test og er i behandling, er en diæt med alle næringsstoffer og en række. Et diætmønster af kød og kødprodukter, mælk og mejeriprodukter, frugt, grøntsager, bælgfrugter, korn og oliefrø er afgørende for stærk immunitet i denne proces. Alle næringsstoffer bør foretrækkes på en afbalanceret måde, og naturlige ingredienser skal bruges så meget som muligt. Mens det er i vægttabsprocessen, er det vigtigt, at personer, der er inficeret med virussen, opgiver diæter med meget lave kalorier og manglende næringsstoffer. I denne periode skal der anvendes balancerede diæter, der kan imødekomme alle kroppens behov, der kan give tilstrækkelig og afbalanceret ernæring.

Forbrug af mindst 2 liter vand om dagen er meget vigtigt i behandlingen.

Personer, hvis test er positiv, og hvis behandling er startet, bør passe på at indtage frisk frugt og grøntsager, der er egnede til sæsonen. Diætplanen skal omfatte alle næringsstoffer. Helt naturlige fødevarer bør anvendes, og fødevarer, der indeholder tætte tilsætningsstoffer, bør undgås. Det punkt, der ikke bør overses i denne proces, er væskeforbrug. Forbrug af mindst 2 liter væske om dagen er meget vigtigt for din krop, der bekæmper sygdommen for at fjerne toksiner.

Hold dig væk fra disse fødevarer!

Den største fejl, der skal laves i denne periode, er at forbruge tomme kulhydratkilder intenst. Fødevarer, der indeholder simpelt sukker og sherbet, tunge måltider, mad tilberedt i kontakt med ild, fødevarer som fastfood, alkohol og cigaretter bør undgås.

Slå coronavirus med disse vitaminer og mineraler

I coronavirusbehandlingsprocessen har vores krop brug for alle vitaminer og mineraler. Især er en fødevaregruppe eller -genstand ikke en frelser. For en virkelig sund kost skal hvert næringsstof inkluderes i den daglige diæt. Følgelig er de næringsstoffer, der skal tages maksimalt, vitamin A, C, D og E, selen og zinkmineraler. Oliefrø indeholder betydelige mængder vitamin E, zink og selen. Derfor skal hasselnødder, mandler og valnødder indtages i løbet af dagen. Citrusfrugter, som er kilder til C-vitamin, bør spises hver dag. For tilstrækkeligt vitamin A-indtag og en stærk tarmflora bør opløselige og uopløselige fibre tages fra fuldkornsfødevarer og grøntsager på et tilstrækkeligt niveau. Fermenterede fødevarer som kefir, yoghurt, syltede agurker, eddike bør inkluderes i kosten. Urtete såsom lind og salvie kan indtages med ingefær, hvis infektionen i halsen er intens. D-vitamin er et vitamin, der er genstand for vigtig forskning i coronavirus. Det er dog risikabelt at tage og bruge det uden lægens godkendelse. Lægen bør konsulteres om brugen af ​​D-vitaminpræparater.

Selvom du kommer dig uden symptomer, skal du undgå kraftig træning

Hos Covid-positive individer skal træning variere afhængigt af symptomerne. Hvis der er intense muskelsmerter og feber, bør der ikke trænes, der skal afsættes mere tid til hvile. I tilfælde af feber kan træning forværre sygdomsforløbet ved at øge kropstemperaturen. Hvis du oplever milde eller ingen symptomer, kan øvelser med lav intensitet udføres. Intense træningsprogrammer bør undgås. Øvelser til at arbejde med muskelgrupper eller gå i et rum med luftcirkulation kan gøres med støtte fra bløde pilatesbånd. Hvis der er et løbebånd, tager det 20-30 minutter om dagen. Langsomt gåture kan udføres. Motion er en vigtig aktivitet, der minder kroppen om, at den stadig er stærk.

Coronavirus kan lide træthed mest

Styrke immunitet Tilstrækkelig søvn, et liv ledsaget af motion og en afbalanceret diæt er alle mulige. Disse er uundværlige, når immunsystemet betragtes som et puslespil, og når det ikke findes, er det som brikker, der bryder helheden. Coronavirus kan lide træthed mest. Især fysisk træthed bør minimeres i denne periode, og den tid, der er afsat til søvn, bør øges. Et gennemsnit på 8 timers søvn om dagen skal være søvn, og hvis det er muligt, skal man være opmærksom på søvnhygiejne. Krop og sind kan regenere meget bedre, hvis de får nok hvile. Træning bør gentages hver dag så let som muligt, i åbne og brede områder, hvis det er muligt for raske mennesker, og regelmæssigt derhjemme under coronavirusbehandlingsprocessen. Til ernæring, som er et af de vigtigste elementer i immunitet, hvis folk har en vane med konstant at spise udefra eller indtage fastfood, eller hvis måltider springes ofte over, bør disse vaner ændres hurtigt.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer