Et andet indkøbscenterbibliotek fra ministeriet for kultur og turisme

Et andet indkøbscenterbibliotek fra ministeriet for kultur og turisme
Et andet indkøbscenterbibliotek fra ministeriet for kultur og turisme

Ministeriet for kultur og turisme mødes med Tyrkiets 4. læser galleribiblioteket.


Akyaka Park Shopping Center Library, der åbnes af kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy, vil blive taget i brug i Ümraniye, Istanbul.

Åbningen af ​​Akyaka Park AVM Library, som bliver det 4. bibliotek i indkøbscentre efter Nata Vega Outlet Shopping Center i Ankara, Subayevleri Vega Shopping Mall og Vega Outlet Shopping Center Libraries i Eskişehir, åbnes den 21. november kl. 13.30:XNUMX.

Ministeriet vil bidrage til det kulturelle liv ved at bringe biblioteker til alle borgere, især børn og unge, inden udgangen af ​​2020. Med henblik på yderligere at øge antallet af biblioteker i indkøbscentre fortsætter ministeriet også sine forhandlinger med ledelse af 8 indkøbscentre.

Akyaka Park Shopping Center Library i Ümraniye, Istanbul, der vil være vært for litterære og kunstneriske begivenheder, samtaler, autografer, musikoptrædener og workshops, vil tjene med 252 værker på et areal på 5 kvadratmeter. Bøger, der er lånt fra galleribiblioteket til støtte for læsevaner, kan returneres til et andet bibliotek med indkøbscentre.

Shoppingcentre opfylder deres sociale ansvar

Ministeriet for kultur og turisme arbejder fortsat med at sprede læsekulturen over hele landet med over 20 millioner bøger og 57 biblioteker, hvoraf 264 er mobile.

Ministeriet påtager sig også vigtige projekter med det formål at overføre kulturarv til fremtidige generationer, få dem til at vedtage, udvide adgangen til information, indsamle og bevare kulturelle og intellektuelle produkter og sætte dem i samfundets tjeneste.

Ministeriet for kultur og turisme, der er begyndt at nå ud til mange forskellige områder med sine lufthavns-, station- og indkøbscentrebiblioteker ud over klassiske bibliotekerum, har til formål at tilskynde til livslang læring og skabe en læsekultur og øge læsningshastigheder samt det sociale ansvar for indkøbscentre i denne henseende. giver dem en mulighed for at opfylde.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer