Samarbejdsprotokol mellem KBU og HAVELSAN for Cooperative Education Program

Fælles træningsprograms samarbejdsprotokol mellem kbu og havelsan
Fælles træningsprograms samarbejdsprotokol mellem kbu og havelsan

Kooperativt uddannelsesprogram Samarbejdsprotokol blev underskrevet mellem Karabük University og HAVELSAN.


HAVELSAN General Manager Dr. Mehmet Akif Nacar og Karabük University (KBU) rektor Prof. Dr. Med protokollen underskrevet af Refik Polat deltager 3. og 4. år studerende fra Karabük University Engineering fakultetet Computer Engineering, Electrical-Electronics Engineering og Software Engineering afdelinger i Cooperative Education Program inden for den bestemte kvote.

Ved protokollens undertegnelsesceremoni, viser prorektorer ved Karabük University Prof. Dr. İzzet Açar og Prof. Dr. Mustafa Yaşar og HAVELSAN generalsekretær Baykal Yaylı og Human Resources Director Oğuzhan Coşkunyürek var til stede.

HAVELSAN General Manager Dr. Mehmet Akif Nacar erklærede, at Karabük University er i top 2021 på Times Higher Education (THE) rangliste over verdens bedste universiteter i 1000. Dr. Nacar sagde, ”Det er vigtigt for os at udvikle fælles værker med akademikere og studerende. Vi ønsker at samarbejde med vores universiteter inden for forskellige områder af forsvarsindustrien. Vi ønsker især at udvikle dette samarbejde inden for avancerede teknologiområder, ”sagde han.

Karabuk Universitetsrektor Prof. Dr. Refik Polat på den anden side; ”Selvom vi er et nyt universitet, er den venlighed, som HAVELSAN viste os, virkelig en ære. Jeg tror, ​​vi vil gøre gode ting sammen med hensyn til uddannelse, praktik og mange andre samarbejder. Jeg vil gerne takke HAVELSAN og General Manager Nacar for samarbejdet. " sagde.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer