Fjernundervisning begynder i morgen efter skolepausen

Fjernundervisning starter i morgen efter skolepausen
Fjernundervisning starter i morgen efter skolepausen

Grundskole-, ungdoms- og gymnasieelever fortsætter med fjernundervisning, der gennemføres med TRT EBA, EBA og live klasselokaleapplikationer, trykte og digitale hjælpemidler indtil mandag den 19. januar 4 på grund af Kovid-20121-udbruddet efter pausen. Træning ansigt til ansigt vil blive afholdt i børnehave, børnehaveklasse og praksisundervisning.


Efter den første pause i det akademiske år 2020-2021 lanceres fjernundervisning mandag den 23. november med TRT EBA, EBA og live klasselokaleapplikationer, trykte og digitale hjælpemidler indtil 4. januar 2021.

Den første semester pause startede mandag den 16. november 2020 og sluttede fredag ​​den 20. november 2020. I pausen deltog lærerne i faglige udviklingsprogrammer online.

I overensstemmelse med anbefalingerne fra sundhedsministeriet og Coronavirus-videnskabelige komité fortsætter på kabinetsmødet under præsident Recep Tayyip Erdogan fra fredag ​​den 20. november 2020 til mandag den 4. januar 2021 alle formelle, private, formelle og ikke-formelle uddannelsesaktiviteter gennem fjernundervisning. beslutningen blev taget.
I denne sammenhæng vil der ikke blive ydet ansigt til ansigt-træning i grundskoler, gymnasier og gymnasier, specialundervisningsskoler og -klasser, praktiske kurser i faglige gymnasier, støtte- og træningskurser og styrkelseskurser i denne proces.

Undtagelse fra specialundervisning med børnehaveklasser

Som et resultat af konsultationerne med de relevante institutioner blev det evalueret, at det ville være hensigtsmæssigt at give ansigt til ansigt træning 5 dage om ugen i alle offentlige og private børnehaver, børnehaveklasser og praksisklasser. I denne sammenhæng vil der blive afholdt ansigt-til-ansigt træning i førskoleundervisningsinstitutioner, 5 dage om ugen og 6 aktivitetstimer om dagen, og en aktivitetstime planlægges i 30 minutter. Derudover kan børneklubber åbnes i førskoleundervisningsinstitutioner med passende fysiske faciliteter, forudsat at alle foranstaltninger i forbindelse med epidemien træffes.

Der er også en undtagelse for individuelle kurser i private uddannelses- og rehabiliteringscentre inden for anvendelsesområdet for lov nr. 5580 om private uddannelsesinstitutioner.

Derudover vil kurser til dem, der ønsker at få en licens, sømand og pilotlicens, og dem, der har tilstrækkelig infrastruktur fra forskellige private kurser, være i stand til at gennemføre teoretiske kurser gennem fjernundervisning. De anvendte kurser i de programmer, der er implementeret af disse institutioner, afsluttes efter 4. januar 2021.

Fjernundervisningsværktøjer

I fjernundervisningsprocessen deles ugentlige kursusplaner med studerende og forældre af lærere under koordinering af skoleadministrationer. Skoleadministratorer og lærere vil strukturere fjernundervisningsprocesserne i det nye semester i henhold til de fagemner og læseplaner, de har undervist sammen med deres studerende i semesterpausen.
I denne proces vil uddannelse blive udført med TRT EBA-kanaler, live klasseværelsesapplikationer, EBA internetplatform, trykte og digitale hjælpe ressourcer.

Ingen eksamener afholdes ansigt til ansigt eller eksternt i denne periode.

Der vil ikke være nogen eksamen, hverken ansigt til ansigt eller eksternt, indtil 4. januar 2021. Efter denne dato planlægges eksaminerne at blive afholdt ansigt til ansigt i skolemiljøet, men efter 4. januar vil spørgsmål i forbindelse med måle- og evalueringsaktiviteter blive evalueret i henhold til forløbet af epidemiprocessen og vil blive annonceret separat. Studerende vil være ansvarlige for uddannelsesplanen, som udføres ansigt til ansigt og med fjernundervisning.

Dispenseringsproces af tabletter

Tabletcomputere sendt gennem offentlige institutioner og organisationer, lokale administrationer, private sektororganisationer og civile initiativer leveres til studerende i nød. Det er planlagt, at 500 tusind tabletcomputere leveres til studerende inden årets udgang.

Live klasseværelsesapps

Med integrationen af ​​EBA live klasselokale og alternative applikationer i systemet i fjernundervisningsprocessen har den kapacitet til at undervise ca. 2 millioner lektioner om dagen.

EBA-internetportalen vil være tilgængelig for studerende med mere end 1700 lektioner og over 40 tusind rig, pålideligt og interaktivt indhold. I EBA tilbydes video- eller interaktive fortællinger, øvelser, resuméer, infografik, projektdokumenter, indhold, der er specifikt for lærere, mere end 5 tusind bøger og mere end 240 tusind spørgsmål til lærere og studerende.

For studerende, der forbereder sig til centrale eksamener, arbejdes der med at tilpasse eksamensplanen til fjernundervisningsprocessen.

Lærere vil fortsat modtage yderligere studieafgifter

I denne proces vil lærere fortsætte deres arbejde eksternt, og de vil være i stand til at komme til skoler for fjernundervisning og drage fordel af værktøjer såsom computere og kameraer. Grenlærere kommer derimod til skolerne mindst 1 dag om ugen for at følge og koordinere fjernundervisningsprocessen. Lærere vil fortsat modtage yderligere studieafgifter i fjernundervisningsprocessen.

For at udføre fjernundervisningsprocessen effektivt og effektivt vil lærerne gå på skolen mindst 1 dag om ugen for at evaluere og behandle klassebøgerne i tråd med planlægningen, som skoleadministrationerne skal lave med lærerne og lærerne, der arbejder i vejledningstjenesten.

I vejlednings- og forskningscentre fortsætter ansigt til ansigt-service for dem, der får diagnosen for første gang. I denne proces behandles ansøgninger, der er foretaget indtil 18. november 2020 for ansøgninger om interskoleoverførsel, nye ansøgninger modtages først 31. december 2020.

Ifølge tabellen i den sidste uge i december deles den gradvise overgangsplanlægning og kalender til ansigt til ansigt-uddannelse i skoler med offentligheden.

EBA-assistent, MEB-assistent og 7 24 44 MEBİM-callcenter vil være i stand til at besvare alle spørgsmål om fjernundervisning.

Semesterpausen starter mandag den 25. januar 2021 og slutter fredag ​​den 5. februar 2021.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer