Push-Button fodgængerovergange er gjort kontaktløse i Trabzon

Fodgængerfelt med knapper i trabzon gøres kontaktløse
Fodgængerfelt med knapper i trabzon gøres kontaktløse

Trabzon Metropolitan Kommune gør fodgængerfelt med knapper i områder med tung bytrafik kontaktløs. Personer med særlige behov vil være i stand til at krydse gaden mere sikkert med de kontaktløse tændte og hørbare akustiske fodgængerknapper implementeret inden for undersøgelsens omfang.


Inden for rammerne af det arbejde, der udføres af Metropolitan Municipality Department of Transportation, udskiftes fodgængerknapper med berøringsfrie og hørbare akustiske knapper for at sikre, at fodgængere krydser sikkert steder, hvor trafikken er tung.

ARBEJDE I 8 SEPARAT REGION

I erklæringen fra Trabzon Metropolitan Municipality om emnet, ”Med vores kontaktløse lys og lyd akustiske fodgængerknapper er det rettet mod at åbne vejen for fodtrafik, så fodgængere ikke venter på trafik, mens de krydser gaden. Først og fremmest udføres undersøgelser på hospitaler og skoler og i områder med tung fodtrafik. Den kontaktløse fodgængerknap kan registrere signalet op til 10 cm afstand uden behov for fysisk kontakt. For at der kan opstå et knapudløsersignal, skal fodgængere holde hænderne på sensorens detektionsafstand i mindst 1 sekund. Det aktiverede produkt får også lydinformation for synshandicappede fodgængere som "stop lyser rødt, passerer grønt". Det afgiver akustisk lyd både automatisk og i henhold til det omgivende lydniveau. Ordet stop på produktet er belyst for fodgængere med nedsat hørelse. I denne sammenhæng blev ikke-kontakt-lys- og lydakustiske fodgænger-knapværker udført under Trabzon Governorship, under Governorship of Hagia Sophia, foran Central Bank, foran Sarajevo Park, foran Beşirli-kysten, foran Provinsdirektoratet for Miljø og Urbanisering, Beşirli Kancalar Site, Gülbahar Hatun Health Health. Det siges, at der er planlagt nye transformationsværker i områder med høj fodgængercirkulation.

Det er en dejlig ansøgning

Borgeren med specielle behov ved hjælp af de akustiske fodgængerfelt, der ikke er berørt, berøres og berøres: ”Det var et godt arbejde for fodgængernes sikkerhed. Gud velsigne vores Metropolitan borgmester. Det er en meget flot applikation. "Held og lykke til os alle."


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer