For en levedygtig Fikirtepe rullede ministeriets filialer ud

Ministeriet tager min tur i Fikirtepe
Ministeriet tager min tur i Fikirtepe

Minister for miljø og byplanlægning Murat Kurum meddelte, at de transformationsprojekter, der blev efterladt ufærdige eller ikke blev startet i Istanbul Fikirtepe, vil blive gennemført i samarbejde med ministeriet, TOKI og Emlak Konut.


I en erklæring om, at staten efter instruktion fra præsident Recep Tayyip Erdogan har lagt sine hænder under ansvar for at huske Fikirtepe som en eksemplarisk bysucces snarere end et forladt sted, sagde minister Kurum: "Vi har nu bestemt vores køreplan, og vi gennemfører vores proces på en måde, der vil være kød og ben." sagde.

Institutionen mødtes med repræsentanterne for modtagerne i Fikirtepe og sagde, at Fikirtepe er blevet et boligområde i centrum af Istanbul, og at regionen blev udpeget som et "bytransformationsområde" i 2007 og derefter "Fikirtepe og dens områdeplan for gennemførelse af nærhed" Han forklarede, at de første trin i projekterne blev taget med kontrakter mellem private datterselskaber og ejere i processen.

Nævner, at grundlaget blev lagt på nogle byggesten i området, men konstruktionerne fortsatte ikke, sagde autoriteten:

”Nogle steder kan den nødvendige infrastrukturtjeneste ikke leveres på grund af de bygninger, der ikke kollapser i nærheden af ​​de færdige områder. Veje og infrastruktur kan ikke bygges inden for dette omfang. Livet er begyndt på nogle af projektøerne, der har en bosættelseslicens, men vores folk, borgere og naboer kan ikke se dem. Kontrakter blev lavet mange steder, men det ønskede konstruktionsniveau kunne ikke startes af visse grunde, eller selv hvis det blev startet, kunne det ønskede niveau af fremskridt ikke opnås. Der var mange grunde til, at Fikirtepe kom til denne situation og svækkede transformationsprocessen. På grund af det faktum, at regionen var et af de første eksempler på byomdannelse, var der problemer på grund af tekniske, juridiske og økonomiske problemer. Vi stod over for mange problemer, såsom en gruppe, der anmodede om flere lejligheder eller arbejdspladser, end de fortjener, prisstigninger på grund af, at nogle entreprenører konkurrerer med hinanden om det samme område, og vores borgere underskriver kontrakter med mere end en entreprenør på samme ø og pakke. "

En levelig Fikirtepe!

Om, at institutionen kender hele Fikirtepes historie, ”Vi har udført omfattende undersøgelser for at forhindre alle former for negativitet, uretfærdighed og uretfærdighed med de oplysninger, vi modtog fra marken. Først og fremmest har vi sat målet om en beboelig Fikirtepe med moderne og robuste bygninger, transportfaciliteter og sociale faciliteter, der kombinerer grønt og bygning. Vi tænkte og designede dette mål på en flerdimensionel måde. For det første tog vi revolutionerende skridt i lovgivningen. For at overvinde alle hindrede transformationsprocesser i vores land for at overvinde problemerne i Fikirtepe gav vi vores borgere ret til at opsige kontrakten med entreprenøren, der ikke udførte deres arbejde ensidigt. Vi banede vejen for vores ministerium for at anvende officielt på hastesteder. " han snakkede.

Nye spilleautomater vil være klar om 3 år

I tilslutning til, at hundreder af ansøgninger om opsigelse af kontrakter blev indgivet til ministeriet af modtagerne på 7 projektøer i Fikirtepe, fortsatte autoriteten som følger:

”Med vores præsidents instruktioner har vores stat lagt sine hænder under ansvar, så Fikirtepe ikke længere er et forladt sted, men en eksemplarisk bysucces. Vi har nu bestemt vores køreplan, og vi gennemfører vores proces på en måde at være kød og blod. Som ministerium går vi ind i byggeprocessen for konstruktionerne med hænderne på TOKI-formandskabet og Emlak Konut i lyset af supportanmodningerne vedrørende den konstruktion, konstruktion og proces, som vores borgere håber på. På dette tidspunkt udfører vi hele processen inden for vores generaldirektorat for infrastruktur og bytransformation, og vi udfører ansøgningerne fra vores generaldirektorat for Emlak Konut. Fra i dag modtager vi garantier fra virksomheder, der har startet deres virksomhed i 40 byggesten, hvoraf nogle har startet deres virksomhed, nogle af dem er ufærdige, og vi giver dem 1 måned. Hvis de ikke starter projekterne inden for 1 måned, som ministeriet, starter vi de projekter, der faktisk er startet og stadig er under opførelse, og forhåbentlig vil vi gradvist levere dine nye hjem og solide boliger til dig inden for 3 år. Vi vil suspendere de nye planer i december ved at revidere planerne for de øer, der aldrig er startet, ikke har indgået aftaler, ikke har underskrevet kontrakter og ikke er blevet ødelagt. Jeg håber, at vi vil gennemføre det med implementeringen i januar og derefter starte nedrivningsprocessen. Udbudsprocessen foregår samtidigt, og forhåbentlig vil vi afgive bud fra januar og faktisk starte opførelsen senest i februar og marts. Vi bygger dine boliger med statsgaranti. Hr. Præsident, "Vores brødre fra Fikirtepe, vores borgere bør ikke ofres, og vi, som staten, skal gøre, hvad der skal gøres hurtigt og hurtigt, og bygge den nye Fikirtepe med sin infrastruktur, sociale udstyr med alle dens behov og levere det til vores borgere." de gav instruktioner. "

1,5 millioner kvadratmeter byggeri

Ministeriet for miljø og urbanisering, Institutionen, sagde: ”Vi vil igangsætte projekter, der er opgivet, ikke bygget, hvis fundament er lagt, men ikke fortsætter. Investeringsværdien af ​​det nye Fikirtepe-projekt, der direkte vedrører 60 tusind borgere, vil være ca. 5 milliarder tyrkiske lira, og vi forhåbentlig starter projektet, der dækker et konstruktionsareal på 1,5 millioner kvadratmeter og leverer det til vores borgere i etaper. " sagde.

Under bemærkning om, at den venter på nedrivningsprocessen af ​​5 tusinde huse i området, sagde autoriteten, ”Først og fremmest vil vi starte opførelsen af ​​15 tusind nye huse - hvoraf nogle blev bygget blandt 15 tusind huse - med al infrastruktur i området. Vores projektinformationskontor vil fungere i 10 dage. I samme proces vil vores ministerium yde lejestøtte inden for kroppen af ​​vores generaldirektorat for infrastruktur og bytransformation i de projekter, vi har startet og kørt. " han snakkede.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer