Et frø tæppe blev lagt på Mount Erciyes mod erosion

Frø tæppet blev lagt mod erosion på erciyes bjerget
Frø tæppet blev lagt mod erosion på erciyes bjerget

Borgmester Büyükkılıç sagde, at efter det arbejde, der er udført for at berige plantevævet i Erciyes, vil erosion forhindres, tiden for at holde sneen i jorden vil blive forlænget, og en grønnere tekstur vil sejre.


Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Mamdouh Büyükkılıç'ın, har meddelt, at Tyrkiets vigtigste turistcentre for skiløb og frø af Erciyes biyotekstil-tæppet er lagt. Borgmester Büyükkılıç, der sagde, at frøene til planterne, der blev dyrket i regionen, blev anbragt i naturligt opløselige biotekstiler, og det producerede tæppe blev lagt i Tekir-regionen, sagde, at efter arbejdet med at berige plantevævet i Erciyes vil erosion forhindres, tidspunktet for at holde sneen på jorden vil blive forlænget, og en grønnere tekstur vil fremstå. fortalte.

Kayseri Metropolitan Municipality kæmpede for et grønnere Erciyes-bjerg og arbejdede med plantearter, der vokser naturligt i området i 2018. Der blev udført jordanalyser for at berige plantevævet i Erciyes på det tidspunkt, og som et resultat af disse analyser blev der udført undersøgelser af naturligt voksende arter såsom mullein, kangal, eddike, kamille, sainfoin, keven, rhododendron. Rose marshmallow frø blev plantet i Hacılar og Hisarcık, og daisy frø blev plantet ved Tekir og Hacılar døre. Det er blevet fastslået, at projektet, der blev indledt for at forlænge varigheden af ​​sneopbevaring, som er reduceret på grund af fortynding af plantevævet i områder med kraftig brug, og for at forhindre erosion, der kan opstå på grund af nedbør, har vist sig at være en succes.

NYE KULTIVEREDE PLANTSARTER OPDAGET

Metropolitan borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç sagde, “I Erciyes i 2018 blev det observeret, at frøene, der blev indsamlet fra eksisterende planter, blev kastet ud igen i marken, og nye planter var grønne om foråret, og undersøgelserne var vellykkede. Mens jordprøverne taget fra forskellige punkter i marken i juli 2020 blev sendt til laboratoriet til analyse, blev kugle-, brom- og diskrete arter bestemt, der kunne vokse i dette område, bestemt ”.

BEGGE EROSION FOREBYGGES, OG TIDEN FOR HOLDNING

Borgmester Büyükkılıç understregede, at der er behov for vegetation for at forhindre jorderosion og holde sneen fra det første snefald i Erciyes og sagde: ”I øjeblikket er der blevet transporteret 50 jordbiler til området med sneen, der smelter om foråret hvert år, og der er skabt infrastruktur til grøn jord. I Erciyes, med bekymring for, at frøene blæses på grund af vinden og landets hældning, blev der produceret et frøttæppe ved hjælp af metoden med nålning i naturligt opløselige biotekstiler for at planten lettere kunne rodfæste sig. Det producerede frø tæppe blev med succes lagt på marken. " han snakkede.

Büyükkılıç understregede, at det biotekstile frøttæppe vil gøre Erciyes til et grønt dækning fra maj 2021, og erklærede, at deres arbejde fortsat vil berige plantevævet i Erciyes.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer