Antalya Transportation Inc. SPP vil blive installeret i sin bygning

GES vil blive etableret i Antalya transport som bygning
GES vil blive etableret i Antalya transport som bygning

Antalya Metropolitan Municipality, Service Building og Antalya Transportation Inc. Det vil være den første kommune, der producerer og opbevarer sin egen elektricitet ved at installere tagtype solenergianlæg (GES) i sin bygning.


Efter Tyrkiets nationale vision om klimaforandringer fortsætter Antalya Metropolitan Municipality med at integrere klimapolitikken med udviklingspolitikken. Antalya Metropolitan Municipality, Municipality Service Building og Antalya Transportation Inc., som øger brugen af ​​rene og vedvarende energikilder ved at sprede energieffektivitet. Solkraftværker er installeret på taget af hans bygning.

Nye solenergi-kraftværker etableres

Antalya Metropolitan Municipality og med det arbejde, der udføres under matchup i det smarte byprojekt, der sigter mod at øge Antalya Turkey Building and Transportation Inc. Solar Power Plant (SPP) vil blive installeret på bygningens tage. Det integrerede "Energy Storage System" og Antalya Metropolitan Municipality, Tyrkiet, der producerer sin egen elektricitet og vil være den første kommune i butikken.

INSTALLATION STARTER EFTER EN KORT TID

Antalya Metropolitan Kommune, som er en af ​​de fremtrædende byer i Europa som en lokal regering med sine investeringer i vedvarende energikilder, koster 4 millioner 937 tusind 500 TL “260 kWp / 249 kWe Produktion, 250 kWh Opbevaring, 81,25 kWp / 80 kWe Produktion, 150 kWWh Udbud til installation af solcelleanlæg på tagterrasse med opbevaringssystem ”. Virksomheden, der vandt udbuddet, vil blive bestemt efter forslaget og arkiverne er blevet undersøgt. Derefter begynder installationen af ​​solcelleanlæg af tagtype i de kommende dage.

Antalya Metropolitan Kommune, der aktivt deltager i de aktiviteter, der udføres inden for rammerne af bekæmpelse af klimaforandringer, sigter mod at være blandt de byer, der kan tilbyde høj livskvalitet til sine borgere med lav kulstofdensitet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer