Gebyrer for offentlig transport steg i Kocaeli! Nye gebyrer her

Offentlig transport i Kocaeli er steget, ønsker nye lønninger
Offentlig transport i Kocaeli er steget, ønsker nye lønninger

Alle gebyrer for offentlig transport blev hævet på UKOME-mødet. Bytransport blev øget med 50, sporvogn 50 og søtransport med 50 kurus, mens servicevogne blev øget med 10 til 15 procent. Den øgede takst træder i kraft den 1. januar.


Den forhøjelse, som Kocaeli Chamber of Minibuses and Coaches anmodede om for ca. 6 måneder siden, blev accepteret på dette møde. Efter mødet blev det besluttet at øge transporten i Kocaeli med 16.7 procent. Med beslutningen om rejsen er der kommet en kuruş-vandretur på 50 kur til offentlig transport for byen. Med rejsen steg bytransporten, som var 3 lire, til 3 lira og 50 kurus. Den reducerede takst steg fra 2 lira 25 kuruş til 2 lira 55 kuruş. Studentergebyr blev hævet med bidrag fra Metropolitan Municipality. Tidligere 1 lira 60 kurus fra den studerende pr. Boarding og 40 kurus support fra kommunen, 1 lira 75 kurus fra den studerende og 50 kurus fra kommunen med den nye rejse.

Sporvognen i Izmit fik også sin andel af vandreture. Mens udgifterne til sporvognen, som var 2 lire, steg til 2 lira 50 kuruş, steg studieafgiften fra 1 lira til 25 kurus til 1 lira 50 kuruş. Den nedsatte takst, der var 1 lira 50 kuruş på sporvognen, steg til 1 lira 75 kuruş. Søtransport er steget fra 3 lira 75 kuruş til 4 lira 25 kuruş. Mens den nedsatte tarif for søtransport steg fra 2 lira 75 kuruş til 3 lira 10 kuruş, steg studenteraten fra 2 lira til 2 lira 25 kuruş. Private tjenester fik en forhøjelse på 10 til 15 procent.

Med en erklæring efter mødet bemærkede Mustafa Kurt, formand for Kocaeli Minibusekammer og buschauffører, at forhøjelsesgraden ikke opfyldte hans forventninger. Om, at alle offentlige transportbiler i Kocaeli hæves mellem 12,5 og 17,5 procent, sagde Kurt, ”Medmindre afgifterne opkræves i henhold til afstanden, vil uretfærdighed ikke forsvinde. Lad borgeren vise forståelse for os. Vi kan ikke længere dreje hjulet. Men hvis afstanden er opladet, vil ingen reagere på vandreturen, ”sagde han.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer