Generaldirektoratet for kystsikkerhed til rekruttering af 4 kontinuerlige arbejdstagere

Generaldirektoratet for kystsikkerhed vil foretage en permanent ansættelse af medarbejdere
Generaldirektoratet for kystsikkerhed vil foretage en permanent ansættelse af medarbejdere

4 assistentinspektører vil blive ansat til ansættelse af inspektionsrådet for Generaldirektoratet for kystsikkerhed.

Ansøgningsperiode


Kandidater, der er erklæret i Tyrkiet, hvis de har de nødvendige betingelser sammen med erklæringen fra Business Authority 5 (fem) dage i Tyrkiets Business Association åbne jobafdeling i de elektroniske medier, og / eller Tyrkiet vil kunne ansøge personligt til Arbejdsformidlingens servicecentre.

Ansøgnings- og eksamensbetingelser

 • Mindst fire års bacheloruddannelse; Efter at have dimitteret fra fakulteterne for jura, statskundskab, økonomi, økonomi, økonomi og administrative videnskaber og en af ​​de videregående uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet eller i udlandet, hvis ækvivalens med disse skoler accepteres af Rådet for højere uddannelse, og som har mindst fire års bacheloruddannelse.
 • For at få en score på mindst 2019 (Sixty) og derover fra KPSS (Group Personnel Selection Examination) gruppe A, KPSS P2020-scoretype udført af Assessment, Selection and Placement Center (ÖSYM) i 48 og 60.
 • Opfyldelse af betingelserne i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 48. (Kandidater, der er berettiget til at tage den mundtlige eksamen, skal registrere en kriminel journal.)
 • At være under 27 år pr. 11/2020/36. (De født 27. november 1985 og senere.)
 • For mandlige kandidater, der har afsluttet, fritaget eller udsat militærtjeneste. (Et certifikat for militærtjenestestatus kræves af mandlige kandidater, der kvalificerer sig til den mundtlige eksamen.)
 • Sundhedsmæssigt at være egnet til at arbejde under alle slags klimatiske forhold og rejseforhold ved at gå til alle dele af landet, ikke at blive deaktiveret af fysisk eller psykisk sygdom eller kropsskade, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt. (Kandidater, der er berettigede til at tage den mundtlige eksamen, vil blive bedt om at modtage Health Board-rapporten fra de fuldgyldige hospitaler efter meddelelsesdatoen.)
 • Ikke har nogen hindring for inspektion med hensyn til strafferegister.

Eksamenssted, dato og klokkeslæt

 • Eksamen dato: 30 / 12 / 2020
 • Eksamenstid: 10.00
 • Undersøgelsessted: Generaldirektoratet for Kystsikkerhedsinspektionsråd Beylerbeyi Mah. Abdullahağa Cd. Nej: 16 / A Üsküdar / İSTANBUL.
 • Kandidaterne føres til eksamen i henhold til ansøgningsnummeret registreret på "Assistent Inspector Entrance Exam Kandidate Document-Form 2".  Kandidater vil ikke blive underrettet om eksamensdato, tidspunkt og sted.
 • Kandidater skal være på eksamenslokalet mindst en halv time før eksamensperioden (09.30), og kandidater, der ankommer efter eksamensstart, får ikke adgang til eksamen.
 • Andre detaljerede oplysninger til eksamen http://www.kiyiemniyeti.gov.tr Det kan fås fra webadressen eller ved at ringe til 0 (216) 531 40 97 og 0 (216) 531 4065.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer