Gratis Izmirim-kort til borgere over 65 år og handicappede!

Gratis Izmir-kort til sørgende og handicappede beboere
Gratis Izmir-kort til sørgende og handicappede beboere

Izmir Metropolitan Municipality vil give personer med handicap og dem over 65 år bekvemmelighed på grund af forpligtelsen til at matche HES-koder for elektroniske kort, der bruges i byens offentlige transport. Personlige transportkort, der skal udarbejdes efter de første ansøgninger, der foretages på Izmirim Card-webstedet, gives gratis på distributionsstederne.


Borgere over 65 år og personer med en funktionsnedsættelse på 40 procent eller derover, der drager fordel af gratis offentlig transport i Izmir; Han kommer ind i køretøjerne ved at vise deres ID-kort eller identifikationskort udstedt af det relevante ministerium. I overensstemmelse med cirkulæret med titlen "Yderligere foranstaltninger til Coronavirus-udbruddet", der er udstedt af indenrigsministeriet, er det imidlertid blevet obligatorisk at definere HES-koder for elektroniske kort, der anvendes i byens offentlige transportkøretøjer.

Izmir Metropolitan Municipality startede processen med at matche bærer og personaliserede (med foto) Izmirim-kort med HES-koder den 30. oktober; igangsat et projekt for handicappede og borgere over 65 år for at få et Izmirim-kort med et foto og matche deres HES-koder.

Online ansøgning om sundhed

Borgere i disse grupper fremsætter deres første ansøgninger for at undgå rod i kortcentre under pandemien https://www.izmirimkart.com.tr kan gøre fra. Personlige Izmirim-kort, der skal forberedes, gives gratis fra kortenhederne i Bostanlı Pier og Fahrettin Altay-overførselscentre såvel som i applikationscentrene i Konak. Alle kortenheder fungerer lørdage og søndage i de næste to uger.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer