Fonden er blevet lagt til den facilitet, der vil gøre Alanya tilfreds med eventyr

Grundlaget blev lagt for anlægget, der vil tilfredsstille Alanya med eventyr
Grundlaget blev lagt for anlægget, der vil tilfredsstille Alanya med eventyr

Mens Alanya kommune fortsætter med at implementere førstegangsretninger i hele landet og regionen, ændrer den fortsat byens ansigt. "Adventure Park", hvis konstruktion startede i Kızılalan Mevkii, vil blive taget i brug i august 2021.
Alanya kommune, der korrekt bestemte Alanya og regionens behov og ændrede byens ansigt med borgmester Adem Murat Yücels visionære projekter, begyndte at tælle ned for at bringe endnu et nyt projekt til Alanya. Grundlaget blev lagt for "Adventure Park" -projektet, der blev designet og bygget af Alanya Kommunes direktorat for parker og haver, og som bærer missionen som "social kommune" i Alanya Kommune. Med det kæmpe anlæg, der skal bygges i Asmaca Mahallesi Kızılalan Mevkii, oprettes et underholdnings- og attraktionscenter for familier, små børn og turister, der er samfundets byggesten.

"PROJEKTET UDFYLDES UDEN AT SKÆRE SELV ET ET TRÆ"


Alanya borgmester Adem Murat Yücel, der undersøgte arbejderne på anlægget, hvis byggeri fortsætter hurtigt, og byggeriet er planlagt til at blive afsluttet og åbnet for vores medarbejdere i august 2021, kom sammen med projektteamet og modtog oplysninger om den seneste situation. Borgmester Yücel erklærede, at der ikke blev rørt et eneste træ bortset fra beskæring af anlægget, som er planlagt til at blive bygget på et område på 100 decarer, og erklærede, at de havde til formål at forlænge opholdsperioden i turismeperioden og at genoplive regionen takket være anlægget.

"VI VIL OPRETTE ALTERNATIVE OMRÅDER"

Om, at de sigter mod at skabe alternative områder, hvor borgere, der bor i Alanya og turister, der kommer til Alanya, kan have en behagelig og underholdende tid, og hvor familier kan lindre stress med deres børn, sagde borgmester Yücel, ”Det vigtigste mål med vores Adventure Park-projekt er at tilbyde rekreative, underholdnings- og sportsaktiviteter til lokale og udenlandske turister og lokalbefolkningen. "At skabe områder, hvor de kan udføre deres aktiviteter og øge antallet af turisme i regionen og forlænge varigheden af ​​deres ophold."

"Et projekt til at øge vores varemærkeværdi"

Præsident Yücel sagde, at de sigter mod at bringe byen i spidsen inden for eventyrturisme, "At øge mærkeværdien af ​​naturparken og vores distrikt, gøre regionen til et verdensklasse center for eventyrturisme, skabe beskæftigelse, øge bevidstheden om natursport og indgyde kærlighed til naturen og natursport til fremtidige generationer. er blandt vores missioner. Vi sigter mod at skabe et miljø, hvor vores børn og familier kan være komfortable, og enkeltpersoner kan tilbringe tid med hinanden med ideen om, at fremtidige generationer kan blive afbrudt fra samfundet, da vores børn vender sig mod individualitet med teknologi, afbrudt fra gruppeaktiviteter og ude af stand til at etablere relationer på grund af dette.

"GENERATIONER, DER INTEGRERER MED NATUREN SKABER"

Borgmester Yücel sagde, at aktiviteter, der har en vigtig plads i børnenes udvikling, vil finde sted i denne park og sagde: ”Vores børn vil også være i stand til at integrere med naturen og være i kontakt med naturen. Til dette formål er adventure park-projektet, designet med en anden rumlig opsætning, rettet mod at kaste lys over et andet socialt projekt med sin arkitektoniske tilgang.

HVILKE AKTIVITETER HAR PROJEKTET?

I eventyrparken planlagde vi i Kızılalan-distriktet i kvarteret Asmaca;

Landsrestaurant, administrativ bygning, salgssted for lokale produkter, manee og dyrehospital, vandresti mellem træer, skæbnespring, racerbaner, kæmpe sving, sporlinje mellem træer, paintballbane, legeplads, gå egnet til sporing og trekking og lignende enheder, vil der blive fundet parkeringsområder.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer