Banebrydende for Kayseri Lufthavns nye terminalbygning

Grundlaget for Kayseri Lufthavns nye terminalbygning er lagt.
Grundlaget for Kayseri Lufthavns nye terminalbygning er lagt.

Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç talte ved den banebrydende ceremoni i Kayseri Airport New Terminal Building.


Tyrkiets vigtigste industri, handel og luftfart vil afsløre det sande potentiale i Kayseri, som er et af de kulturelle centre, og 8 millioner passagerer kan tilbydes i Kayseri Lufthavns nye terminalbygning banebrydende ceremoni blev afholdt inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger. Metropolitan borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç sagde: ”En dag, hvor vi kan sige, at øjeblikket er kommet. Gud vil, Tyrkiet vil flyve, Kayseri flyve, passagerer med borgere og med tiltrækningscenter mødes i Kayseri, ”sagde han.

Minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu og minister for nationalt forsvar Hulusi Akar, borgmester for Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç, guvernør Şehmus Günaydın, AK-stedfortrædere bød de tidligere ministre Mustafa Elitaş, Taner Yıldız og AK-partiets provinsformand Chairaban Çopuroğlu velkommen i Erkilet lufthavn. Efter indbydelsesceremonien blev det banebrydende ceremoniområde startet.

MINISTERER, VÆRDIGHEDER OG DEN REPUBLIKE ALLIANS SAMMEN

Den banebrydende ceremoni i Kayseri Airport New Terminal Building, der startede med et minuts stilhed og opførelsen af ​​National Anthem, blev overværet af Metropolitan borgmester Dr. Udover Memduh Büyükkılıç, minister for nationalt forsvar Hulusi Akar, minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu, guvernør for Kayseri Şehmus Günaydın, AK-parlamentsmedlemmer Mustafa Elitaş, Taner Yıldız, Hülya Nergis Atçı, İsmail Tamerrah, İsmail, İsmail, İsmail Vedligeholdelse Ersoy, Tyrkiets Chambers and Stock Exchanges Union (TOBB) Præsident Rifat Hisarcıklıoğlu, AK-provinsens formand Saban Çopuroğlu MHP-provinspræsident Serkan Tok, entreprenør TAV Airports Holding og Sera Yapı formand Dr. Sani Şener og General Manager for State Airports Authority (DHMİ) Hüseyin Keskin og gæsterne deltog.

"DET ØJEBLIK, VI FORVENTEDE, ER KOMMET"

Tale ved ceremonien, Metropolitan borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç sagde, ”Jeg vil gerne starte mine ord med at sige, 'Tak til Gud den Almægtige,' Disse formaninger er grundlaget for religion, evigt, mit land skal stønne '. Et maleri, hvor vi oplever velsignelserne ved enhed og solidaritet. En dag, hvor vi kan sige det øjeblik, vi har ventet på, er kommet. Jeg vil gerne takke hr. Præsident Recep Tayyip Erdoğan og hans fremtrædende hold i din tilstedeværelse ”.

"ET SKAL HAVE AF KAYSERİ REGION"

Borgmester Büyükkılıç understregede, at Kayseri er et tiltrækningscenter og en uundværlig del af regionen, ”Med sin innovative forståelse, medfølelse fra menneskehedens synspunkt med sin velvilje, filantropi, 6 tusind års kommerciel historie, der er centrum for kultur og turisme, har Kappadokien været centrum for fortiden og Det er en uundværlig del af regionen med et kæmpe bjerg som Erciyes, som er et turistcenter, og med sin indkomst en passagerportefølje, der når 2,5 millioner potentialer, der tjener i forbindelse med Kappadokien, ”sagde han.

Borgmester Büyükkılıç understregede, at Kayseri ikke passer i sin container og sagde ”Kayseri er en storby, der ikke passer i sin skal. Denne by, som næsten er centrum for industri, handel og videnskab med 3 store organiserede industrier, 1 frizone og 4 universiteter, er byen forældre og lærde kendt som makar-ı ulema, makar-rı hellige. Dette projekt er et arbejde, der skal fungere som lufthavn og vil være vores stolthed med disse smukke faciliteter ”.

"VI GLEDER os og vores forretning"

I sin tale sagde Büyükkılıç, 'Denne smukke by bliver smukkere og udvikler sig i solidaritet,' sagde Büyükkılıç, "Selvfølgelig sagde alle, at denne lufthavn ikke opfyldte vores faciliteter, det var ikke nok, og de var enige. Selvfølgelig er denne dag ikke kommet med det samme, disse spørgsmål er blevet diskuteret i årevis, dette projekt er blevet vores Kayseris forventning. Fra tid til anden var vores presse følsom og fra tid til anden kritiseret. Dette er ikke en malers terning, så du kan dyppe den i. Det var naturligvis nødvendigt at undersøge mulighederne, ressourcerne, gennemførligheden, arbejdet og projektet og derefter omsætte det i praksis. Den dag er kommet, vi ser ikke tilbage, vi skubber til side med ryggen af ​​vores hænder. Vi ser fremad og arbejder. Vi lytter til sladderne, og vi arbejder fortsat i harmoni i hold for at være værdige til vores kære landsmænd, der elsker os, opmuntre dem med deres stemmer, stole på os, ”sagde han.

"Tyrkiet er FLY, FLY KAYSERİ"

Som tak til Erciyes University, som er vores stolthed, fortsatte Büyükkılıç sine ord som følger: ”Vi er i pandemiperioden, du kender de fremskridt, der er gjort inden for vaccination. Jeg vil stolt sige, at en forståelse, der finder en løsning på denne nød af menneskeheden, også vil være neşv-ü nemâ fra Kayseri. Vi beder til vores Kayseri-folk, der elsker og stoler på os og prøver at være dem værd. Jeg vil gerne takke vores præsident, minister for nationale forsvars-, transport- og infrastrukturministre, generaldirektører, kære ministre og stedfortrædere, der har bidraget, og jeg håber, at dette fundament vil være gavnligt. Hvis Gud vil, Tyrkiet vil flyve, Kayseri flyve, med passager, vi opfordrer borgere og attraktioner i Kayseri mødes. "

"VI STRIKKER ANATOLIER MED VORES PROJEKTER"

Med udtryk for sin tilfredshed for at være i byen Mimar Sinan, byen Mimar Sinan, der skinner som en stjerne i hjertet af Anatolien med en dybt rodfæstet historie på 6 tusind år, i Kayseri, velstandens land, sagde Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, "Vi er her i anledning af den banebrydende ceremoni i Kayseri lufthavn. . Jeg udtrykker min lykke med at være her og hilse på dig med respekt og kærlighed. Tyrkiet, transport og infrastruktur i 18 år udfører et stort gennembrud. "Vi strikker Anatolien med vores projekter for at gøre vores land til en af ​​verdens største økonomier." Minister Karaismailoğlu erklærede, at projekterne er menneskerettede og understregede, at de har investeret over 18 milliarder 6 millioner lira til transport- og kommunikationsinfrastrukturen i Kayseri i de sidste 346 år, at Kayseri kun har 2003 kilometer opdelt vej indtil 83, og at det er blevet øget til 18 kilometer på 647 år.

"EN SKINNENDE STJERNE I KAYSERI-REGIONEN"

I sin tale ved ceremonien sagde minister for forsvarsminister Hulusi Akar: ”Projekter rettet mod udvikling og forbedring af vores land og Kayseri gennemføres en efter en. Dagens to banebrydende ceremonier er meget vigtige projekter. Vores Kayseri fremstår som en skinnende stjerne i Kayseri-regionen, ikke kun med sin historie og kultur, men også med forsvarsindustrien. "Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed og respekt over for vores præsident, vores ministre, vores guvernør, vores borgmester og alle, der har bidraget til deres indsats." Minister Akar sagde, at den nye terminalbygning, hvis fundament vil blive lagt her, vil yde et stort bidrag til Kayseri.

Guvernør Şehmus Günaydın sagde, at ikke kun grundlaget for en investering, som Kayseri har brug for, blev lagt, men et projekt, der vil bidrage til udviklingen af ​​regionen, industrien og turismen.

Efter talerne blev den første knap trykket på for grundlæggelsen af ​​Kayseri Airport New Terminal Building af protokollen. Med projektet, der skal realiseres i Kayseri Airport New Terminal Building, vil de eksisterende internationale og indenlandske terminalbygninger i bygningen blive kombineret og restaureret, og den nye indenlandske linjebygning vil blive omdannet til en større og moderne international terminalbygning med det nye forklæde og taxaway. Med gennemførelsen af ​​projektet vil Kayseri Airport New Terminal Building kunne betjene 8 millioner passagerer.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer