Hvad er pasta-polsk, skader det køretøjet? Hvordan laver man polering af pasta i hvilke situationer?

Hvad er Paste Polish? Skader det køretøjet? Hvordan udføres Paste Polish?
Hvad er Paste Polish? Skader det køretøjet? Hvordan udføres Paste Polish?

Pasta-polering er en proces, der anvendes til at dække de små ridsefejl og derudover gør bilen maling lysere. Virkningerne på min bilhandel bør også overvejes, da det kan give et bedre kig på bilen og skabe en ny følelse. Det første spørgsmål, der kommer i tankerne hos køretøjsejere her, er 'skader vokspolish køretøjet?' Det sker. "Beskadiger vokspolish køretøjet?" Spørgsmålet udgør et svar, der kan variere afhængigt af situationen. Sæt polsk ud på det forkerte tidspunkt og af ikke-eksperter kan resultere i en vis skade på dit køretøj. Selvom pasta-polering er en meget nem proces, kan det medføre nogle fejl og nogle problemer, hvis en fin ridser glemmes, eller hvis støvet ikke er opmærksom på, selvom det er lille.


Pasta og polering er to forskellige materialer. Den generelle misforståelse om, at disse materialer er kendt som den samme, skyldes den successive anvendelse af disse processer og deres integration som en pasta-polering. Denne proces består normalt af et system, der finder sted i to faser. Mens pastaen fjerner malingen på dit køretøj, er polsk den proces, der dækker malingen. Igen: 'Skader vokspolish køretøjet?' Når vi vender tilbage til spørgsmålet, kan denne applikation ses som en regenerativ applikation, der ikke beskadiger køretøjet, når det udføres af en ekspert og med omhu og endda skaber et bedre visuelt. Materialet kaldet pasta, der anvendes i processen, er et kemisk opløsningsmiddel og et slibende stof. Det er nummereret efter slidniveauet. Ifølge dette slibende niveau justeres kageindstillingen i henhold til køretøjets aktuelle tilstand. Når vi ser på polering, er det en bred vifte af materialer med muligheder som teflon eller silikone. Poleringen i navnet på pastaen er en applikation, der anvendes efter pastaen. Selvom pastaen er en proces lavet ved at se på køretøjets tilstand, er det ikke nødvendigt at polere den direkte uden pasta, hvis der ikke er behov for det. Vi har brug for at vide, at polering af pasta ikke er et system, der giver eller forhindrer malingbeskyttelse.

I hvilke tilfælde er polering af wienerbrød gjort?

Plejepolish kan påføres for at fjerne intense ridser, der kan opstå på grund af børste eller hårdere faktorer under ekstern rengøring af køretøjet.

Du kan også bruge pasta-polering til at fjerne ridser, der kan opstå på grund af alle mulige årsager, som selv dit negle med en meget lille dybde ikke kan føles.

Det er muligt at bruge pastapolish som et valg til ubehageligt syn forårsaget af træharpikser, insekter og fugle.

Ud over solen eller forurenet luft, der også kan forekomme sæsonbestemt, ville det være et meget logisk valg at vælge pasta-polering for at korrigere det kedelige udseende, som sæbe også kan skabe.

Der er situationer, der kræver mange flere pasta-poleringer, eller det giver mening at bruge pasta-polish. Desværre er det ikke en tilstrækkelig metode at lave kage i dybe ridser. Da pastaen kun kan give slid i ridserområdet, kan den kun omdanne denne situation til en mindre dybdeform. Metoden med et logisk og præcist resultat, der foretrækkes ved dybe ridser, kaldes lokal maling. Når man ser på skader forårsaget af solen, vil det stadig være utilstrækkeligt at lave en kage. Garantien for denne skade er komplet maling af skaden eller placeringen af ​​skaden.

Hvordan man laver pasta polsk, hvad man skal være opmærksom på

Værktøjet, som kagen skal laves til, skal være helt rent. At lave et mudret værktøj direkte pastaer vil skade i stedet for gavn. Af denne grund bør køretøjet vaskes inden pasta, hvis det er nødvendigt. Efter at have sørget for, at køretøjet er rent, kræves et passende sted til kagen, det vil sige en skygge, et køligt sted. Bagning under solen får kagen til at tørre og brænde på malingsoverfladen, hvilket skaber uønskede resultater. Derefter skal kagen med det mest passende nummer til køretøjet vælges. Pasta-nummeret angiver slibestyrken af ​​pastaen, der skal bruges.
Vores køretøj er rent, stedet er passende, og vi har valgt vores pasta korrekt, og efter at have vendt vores poleringsmaskine til den passende hastighed, er de plastdele, der ikke skal berøres af maskinen eller pastaen, maskeret, og vi kan starte processen. Det er bedst at flytte stykke for stykke. Med andre ord er det ikke muligt at anvende kage på køretøjets bagklappe, mens den er på den forreste hætte. hætten ender til døren, døren ender til den anden dør. Det samme gælder for lak. At lave kagen med maskinen er mere effektiv og lettere, men det er muligt at lave den i hånden. Det har vanskeligheder, men det er ikke umuligt.
Efter kageprocessen er færdig, vaskes køretøjet og tørres fuldstændigt. Alle kagerester fjernes. Derefter foretages det passende valg af lak, og processen begynder at udvikle sig stykke for stykke. Poleringen påføres først på overfladen, fodres og lades derefter tørre. Det vil være svært at tørre lak, der ikke allerede er tørret af. Når lakken er tørret, anbefaler vi, at du bruger bomuld til at rense den fra overfladen. Du får et mere elegant resultat. Poleringen er afsluttet på denne måde. Dens virkning varer i 3 måneder under de bedste forhold. Men hvis du gør ting som at vaske en bil med en maskine eller en børste efter polering, er selv 1 måned hård. Pasta eller lak er ikke malingsbeskyttelse, og malingbeskyttelse er heller ikke en erstatning for pasta. Begge har forskellige formål. Tænk på det sådan, hvor korrekt og logisk at anvende malingsbeskyttelse på en bil fuld af ridser, som kagen kan gennemgå. Selvfølgelig ikke. Vi vil forklare malingsbeskyttelsen i vores andre år.

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer