Hvad skal man overveje under vintervedligeholdelse af LPG-brændstofbiler?

Hvad skal overvejes i vinterpleje i LPG-brændstofbiler?
Hvad skal overvejes i vinterpleje i LPG-brændstofbiler?

Vinterforholdene er begyndt at mærkes i vores land. Med de faldende vejrtemperaturer har vores køretøjer brug for udstyr og vedligeholdelse, der passer til vinteren. LPG-køretøjer kan derimod have forskellige behov. Vejr - BRC, der indikerer, at kold luftbrændstofblanding varierer i Tyrkiets administrerende direktør Kadir Knitter, "LPG-køretøjer kræver omkonfiguration af brændstof-luft-blandingen om vinteren.


Da BRC-systemer automatisk modtager og behandler de data, de modtager fra køretøjets sensorer gennem benzin-ECU, behøver de ikke yderligere indstillinger. Derudover, som i alle køretøjer, er udskiftning af luftfiltre, frostvæske, tændingssystemkontrol og vedligeholdelse af tændrør, batterikontrol, skift til vinterdæk obligatoriske, inden de går ind i vinteren, ”sagde han.

LPG-køretøjer har, som alle andre køretøjer, brug for vedligeholdelse ved årstidsskift og i visse perioder. Hvad skal man overveje i LPG-køretøjer i disse dage, når vintersæsonen begynder at vise sit ansigt?

Verdens største producent af alternative brændstofsystemer i Tyrkiets brc'n CEO Kadir Knitter, LPG var vigtige forklaringer på vintervedligeholdelse af køretøjer. Örücü påpegede, at brændstof-luftjusteringen skulle justeres til vinter i LPG-køretøjer, og vigtigheden af ​​at kontrollere og udskifte frostvæske, filter, batteri, tændrør, motorolier, bremseklodser, hvis det var nødvendigt.

'KØRETØJER MED BRC UDFØRER AUTOMATISK JUSTERING AF LUFTBRÆNDSTOF'

Han sagde, at vintermånederne i kold luft vil komme ind på en mere intens måde motor BRC Tyrkiets administrerende direktør Kadir Knitter, "givet ved tomgang eller gas ind i motorens cyklus tidssvingninger indikerer behovet for reorganisering af motorens udgående gas-luftblanding. I BRC-konverteringskit udføres dette arrangement automatisk med oplysningerne fra køretøjets sensorer. Sensorer, der registrerer, at luften er kondenseret, sender informationen til den elektroniske styreenhed (ECU). ECU justerer luft-brændstofforholdet i henhold til disse data. "Der er ingen udsving i hastighed i systemer, der automatisk justerer brændstofkalibrering i henhold til vejrforholdene udendørs, og køretøjet kører mere effektivt og jævnt."

'DET VIGTIGT AT SKIFTE FORBRUG, SOM FILTER, OLIE OG ANTIFREEZE'

Örücü henviste til vigtigheden af ​​at skifte forbrugsvarer, som alle køretøjer har brug for til periodisk vedligeholdelse inden vintermånederne, ”Luftfilteret er det udstyr, der gør det muligt for køretøjet at trække vejret ordentligt. Rent, nyudskiftet luftfilter giver uafbrudt og sund luftstrøm. LPG-køretøjer kører med LPG i gasfase, som fordampes ved hjælp af motorens kølevandstemperatur. Af denne grund er tilstrækkelig og kontinuerlig opvarmning af LPG-regulatoren den vigtigste betingelse for korrekt og effektiv drift af motoren. På dette tidspunkt er frostvæske af stor betydning for at holde motoren og kølevand ved en bestemt temperatur, og at vandet let kan passere gennem alle vandkanaler. Andet vigtigt udstyr, der er påvirket af luftudveksling, er køretøjets batteri, tændingssystem og tændrør. Det er obligatorisk, at de kontrolleres og udskiftes, hvis det er nødvendigt for brændstoføkonomi. Derudover vil det være den rigtige beslutning at bruge og ændre den viskositetsolie, der er anbefalet af producenten og autoriserede tjenester i vintermånederne, og kontrollere bremser og elektroder ”.

'PROPANEN AF LPG, DER ER VELKOMMEN TIL VINTER, SKAL VÆRE HØJ'

Kadir Örücü sagde, at LPG-brændstof består af 70 procent butan og 30 procent propangasser i sommermånederne, ”Da LPG, der fordamper lettere og har højt damptryk, er der brug for i vintermånederne; Der anvendes en blanding af 50 procent butan og 50 procent propan. Om vinteren bør forbrugerne stille spørgsmålstegn ved, om LPG produceres i henhold til vinterforholdene. "Propanrikt brændstof vil fordampe lettere under vinterforhold, så det får køretøjet til at køre sundere."

'VINTERDÆK SKAL IKKE GLEMMES!'

Örücü mindede chaufførerne om at skifte vinterdæk, hvilket er en uundværlig del af vintermånederne: ”Uanset hvilket køretøj vi bruger, skal vores dæk skiftes med vinterdæk, da vejret begynder at blive koldere. Vinterdæk er af uvurderlig betydning for sikkert greb og sund bremselængde i regnvejr. Undgåelse af dækomkostninger kan medføre fremtidige ulykker. "Vi kan betale dårligere for at undgå en lille udgift."


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer