Hvor er Karahisar Castle?

Hvor er dacha sommerfuglen
Hvor er dacha sommerfuglen

Hvor er Karahisar Castle? Afyonkarahisar Castle er et vulkansk slot beliggende i Afyonkarahisar.


Beliggende i centrum af Afyonkarahisar på en naturligt forhøjet klippemasse med vulkanske egenskaber og en højde på 226 meter fra jorden, den hettiske kejser II i 1350 f.Kr. Dette slot, der blev brugt som en befæstet position under Arzava-ekspeditionen under Mursils tid, blev først bygget i Hapanuva; Acroenos i den romerske og byzantinske periode; Det blev kaldt Karahisar siden seljukerne. Karahisar Slot kan nås med 500 trin. Selvom dens historiske struktur ikke er bevaret, er der stadig gamle ruiner.

Seljuks og osmannere

Da skatte af Seljuk Sultan Alaeddin Keykubat I blev opbevaret i dette slot, blev slottet også kaldet Hisar-I Devlet. Navnet på slottet blev Karahisar-ı Sahip i perioden med Sahip Ata Fahrettin Ali, en af ​​Seljuk-visirerne. II, der fik det repareret i 1573. Selim navngav slottet Afyonkarahisar på grund af opium dyrket i regionen.

Legender om Karahisar Slot

  • Ifølge legenden, Hz. Ali kom her. Mens hans hest var på Düldül, forblev sporene af hans fire hestesko i slottet.
  • Legenden om Battal Gazi er også meget interessant. Datteren til den romerske kejser forelsker sig i Battal Gazi, der omgiver slottet, og vil sende ham en note bundet til en sten, men når han kaster denne note, rammer den Battal Gazis hoved og forårsager hans død.
  • Det ryktes, at den berømte tyrkiske kriger Tarkan også døde i dette slot.
  • Med virkningen af ​​så mange legender er der mere end et ønske træ i Karahisar Castle i dag. Det antages, at de, der ønsker at gifte sig, vil gøre deres ønsker til virkelighed ved at binde et reb til dette træ.
  • Der er et stenbadekar i Karahisar Castle. Der er også rygter om, at kvinden, der ligger i dette badekar, bliver gravid.
  • Hvis du kan kaste sten i de tre riller på slotsdøren, er det blandt rygterne, når dine tre ønsker accepteres.

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer