Hygiejnemobilisering i kommerciel taxa og minibus i Bursa

Hygiejnemobilisering i kommercielle taxaer og minibusser i Bursa
Hygiejnemobilisering i kommercielle taxaer og minibusser i Bursa

Bursa Metropolitan Municipality indledte en hygiejnekampagne i alle kommercielle taxaer og minibusser i samarbejde med Chaufførskammeret, hvor sagerne om coronavirus steg igen.


Tyrkiet såvel som over hele verden, der mødtes om at gennemføre yderligere foranstaltninger for at øge antallet af koronavirus, lagde vægt på Bursa Metropolitan Municipality, især desinficeringsarbejde. Sprøjteteams tilknyttet Bursa Metropolitan Municipality Health Affairs Department udførte desinfektionsarbejde i offentlige transportbiler efter sundhedsinstitutioner, som var det mest egnede miljø til spredning af virussen, især i centrum og distrikter, hvor både positive tilfælde og borgere kom til test. Mens der blev udført regelmæssige desinfektionsarbejder i bussen, metro, sporvogn og BUDO inden for Burulas krop, blev denne gang desinficeret kommercielle taxier og minibusser en efter en i samarbejde med Chaufførskammeret.

Alle kommercielle taxaer og minibusser, der kom foran Zafer Taxa Station bag Metropolitan Municipality Service Building, blev sprøjtet med stor omhu. Det blev anført, at denne sprøjtestudie vil gentages i visse perioder.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer