HEPP-kode bliver obligatorisk inden for offentlig transport i Eskişehir

HEPP-kode bliver obligatorisk inden for offentlig transport i Eskişehir
HEPP-kode bliver obligatorisk inden for offentlig transport i Eskişehir

Metropolitan Kommune, der har implementeret handlingsplanen for bekæmpelse af Coronavirus siden marts og kæmper for at forhindre epidemien i at sprede sig, meddelte, at salget af engangs-esbilets i offentlig transport stoppes fra den 5. november, og Hes-koden bliver obligatorisk for alle Eskart. .


Eskisehir er en af ​​de provinser med den højeste stigning i antallet af sager i Tyrkiet for at forhindre spredning af udbruddet. Metropolitan Kommune fortsætter med at træffe forskellige foranstaltninger. Inden for rammerne af indenrigsministeriets cirkulærer og protokollen underskrevet med sundhedsministeriet bliver HES-koden obligatorisk inden for offentlig transport fra den 20. november.

Borgere er nødt til at matche de ubestemte Hes-koder, de vil modtage via Hayat Eve Sığar mobilapplikation, E-forvaltning eller SMS med deres Eskart for at drage fordel af offentlig transporttjeneste. Eskart indehavere http://www.eskisehir.bel.tr Veya http://www.estram.com.tr Metropolitan kommunes embedsmænd, der erklærede, at de kan foretage matchning via, sagde: ”På grund af de stigende sager er en sådan ansøgning lavet i overensstemmelse med instruktionerne fra de relevante ministerier. I denne sammenhæng stopper vi salget af Esbilet til engangsbrug den 5. november. Enhver, der ønsker at drage fordel af offentlig transport, kan bruge sporvogne og busser med Eskarts, som de matcher med Hes-koden. Processen med at matche Hes Code og Eskart er en proces, der tager cirka 1 minut og er meget vigtig for folkesundheden. Vores borgere vil matche de ubestemte Hes-koder med Eskart-numrene på den påfyldningskvittering, de købte fra kiosker og markeder under Eskart-påfyldning. Kriminel handling vil blive anvendt af indenrigsministeriet på enhver, der har positiv eller kontakt og bruger Eskart efter den 20. november. Vores anmodning fra vores borgere er at få deres Hes-koder og matche dem med deres kort indtil denne dato. Borgere, der ikke kan udføre denne transaktion via Internettet, går til vores hovedkontor i det gamle ægteskabskontor, ungdomscentret, ESMEK bag operaen, 71 Evler ESMEK, Emek ESMEK og ESMEK i Yunus Emre Public Bazaar i arbejdstiden. De erklærede, at de, der ikke foretager denne transaktion, ikke vil kunne drage fordel af den offentlige transporttjeneste.

 


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer