Udvid historiens supportlinje til HEPP-kode inden for offentlig transport i Eskişehir

I Eskisehir er der kommet en udvidet supportlinje til kontokoden i offentlig transport
I Eskisehir er der kommet en udvidet supportlinje til kontokoden i offentlig transport

Meddelelse om, at HES-koden bliver obligatorisk på sporvogne og busser fra den 20. november som et resultat af det stigende antal sager, meddelte Metropolitan Municipality, at perioden er forlænget indtil 5. december, så borgerne ikke lider. Metropolitan Kommunes embedsmænd erklærede, at supportpunkter ikke vil være tilgængelige efter 20. november, at borgere kan ringe til ALO 23 i arbejdstiden fra 153. november og modtage støtte til at matche Hes-koden.


Borgere i Eskişehir, som i alle byer inden Hes-kodeperioden inden for offentlig transport, som er en af ​​de foranstaltninger, der er truffet for at forhindre spredning af virussen og vil starte i alle byer, definerer Hes-koder for deres Eskart. Metropolitan Kommune, der stoppede salget af Esbilet fra den 5. november og mindede borgerne om, at Hes-kodeperioden starter den 20. november, meddelte, at perioden blev forlænget indtil den 5. december for at forhindre de klager, der måtte opstå på grund af KPSS i weekenden. De bemærkede, at de, der ikke laver Eskart-matchning efter 5. december ikke kan bruge offentlig transport, sagde myndighederne, at alle borgere skulle komme på offentlig transport med deres personlige Eskartı for at minimere risikoen for epidemier i offentlig transport.

Med angivelse af, at 11 supportpoint tjener borgere, der ikke kan udføre online-matching, men disse point vil ikke tjene efter 20. november for at forhindre kontakt, sagde embedsmændene, at borgere kan modtage støtte til matching gennem ALO 23 i arbejdstiden fra 153. november.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer