HES-kodeperiode inden for offentlig transport i Ordu! Sidste dag 15. december

HEPP-kodeperiode inden for offentlig transport i hæren Sidste dag i december
HEPP-kodeperiode inden for offentlig transport i hæren Sidste dag i december

Ordu Metropolitan Municipality har pålagt forpligtelsen til at matche bykort med HEPP-kode for at sikre borgernes sikre og sunde rejse i offentlig transport.


HES-kodeanvendelse i offentlig transport initieret af sundhedsministeriet implementeres også af Metropolitan Municipality. I denne sammenhæng skal Ordum-kort eller kreditkort, der anvendes i offentlig transport, matches med HES-koden indtil 15. december. Borgere, der ikke matcher deres HES-kode og Ordum-kort eller kreditkort indtil en bestemt dag, kan ikke drage fordel af offentlig transport i henhold til cirkulæret. Transportkortene til de borgere, der er i kontakt med dette system, suspenderes automatisk i isolationsperioden.

HVORDAN MATCHES?

Efter HES-koden, du modtog fra Hayat Eve Sığar eller e-Devlet-applikationer https://hes.ordu.bel.tr Gå til hjemmesiden. Du kan afslutte transaktionen ved at indtaste henholdsvis din HES-kode, TR ID / pasnummer og dit transportkortnummer eller kreditkortnummer afhængigt af den betalingsmetode, du bruger.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer