Intervention med det tyrkiske skib er en alvorlig trussel mod bæredygtigheden af ​​maritim handel

Indblanding af det tyrkiske skib er en alvorlig trussel mod bæredygtigheden af ​​maritim handel.
Indblanding af det tyrkiske skib er en alvorlig trussel mod bæredygtigheden af ​​maritim handel.

Minister Karaismailoğlu sagde, at det er ulovligt at søge på det tyrkiske skib i Middelhavet. Karaismailoğlu sagde, ”Du kan ikke erklære et skib som mistænkt bare på grund af dets rute. Ellers er det muligt at fremsætte en begrundelse, der vil erklære alle skibe i verden mistænkelige. "Alle relevante institutioner i vores land reagerer i samordning på dette trin, der udgør en alvorlig trussel mod bæredygtigheden af ​​maritim handel."


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu med instruktion fra Den Europæiske Unions İrini Operation Center, Bayraklı fordømmer indblandingen med et handelsskib, at det var ulovligt

"Du kan ikke erklære et skib, der bærer et lands flag som mistænkt på grund af dets rute."

Minister Karaismailoğlu med instruktioner fra Den Europæiske Unions Operationscenter sejlede et tyrkisk krigsskib i internationale farvande søndag den 22. november. Bayraklı han fordømte kraftigt interventionen på et handelsskib.

Karaismailoğlu, "Dette er ikke flagstatens indblanding i at forsøge at få vores velmenede regerings samtykke uden Tyrkiets samtykke i strid med folkeretten. Kun dem, der tilhører et af Tyrkiets respekterede rederier på grund af at sejle og føre flag fra et lands internationale maritime organisationsråd, har mistanke om, at du ikke kan erklære dette skib. Ellers er det muligt at fremsætte en begrundelse, der erklærer alle skibe i verden mistænkelige ”og reagerede kraftigt.

"Betingelser er sikre for at gribe ind i et skib i folkeretten"

Minister Karaismailoğlu mindede om, at betingelserne er sikre for at kunne gribe ind i et skib i international ret, og minister Karaismailoğlu sagde: ”Der er ikke fremlagt konkrete beviser, der afslører mistanken hidtil, og i EU-erklæringerne er det blevet udtalt, at skibets rute er en grund til mistanke. ”Dette er en uacceptabel grund,” sagde han.

"Det er en alvorlig trussel mod bæredygtigheden af ​​maritim handel"

Minister Karaismailoğlu mindede om, at handelsskibenes frihed til at sejle blev ignoreret, ”Denne intervention har ikke kun afbrudt den maritime handel. De foregav at være kriminelle over for vores søfarende, de samlede dem i et rum og blev udsat for fysisk indgriben i en stil, der ikke var i overensstemmelse med international lov. "Alle relevante institutioner i vores land reagerer i samordning på dette trin, der udgør en alvorlig trussel mod bæredygtigheden af ​​maritim handel." Karaismailoğlu sagde, at de fortsat vil forklare denne ulovlighed på enhver platform og træffe forebyggende foranstaltninger i fremtiden.

"Det er ikke muligt for os at acceptere denne intervention mod søfarende"

Minister Karaismailoğlu sagde også, at der i dag, når der foretages adskillige opfordringer til at løse problemerne for søfarende, der har tjent trofast under pandemiprocessen, som skal fortsætte med at arbejde på skibe i flere måneder på trods af udløbet af deres arbejdstid, og som er involveret i forsyningskæden af ​​produkter på alle områder af livet, er det Han tilføjede, at det aldrig var muligt.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer