Intensiv Coronavirus-inspektion vil være ensom indtil mandag

Intensiv koronaviruskontrol udføres indtil mandag
Intensiv koronaviruskontrol udføres indtil mandag

Ministeriet for indre anliggender meddelte, at der i 4 dage vil blive gennemført intensive inspektioner for de steder, hvor borgerne er overfyldte, herunder markedspladser, køretøjer til offentlig transport og indkøbscentre.


Indenrigsministeriet sendte et cirkulær om Covid-81-inspektioner til 19 provinsguvernører. I cirkulæret blev det anført, at overholdelse af de foranstaltninger, der er bestemt for alle forretningsområder og beboelsesområder, samt rengørings-, maske- og afstandsregler er af stor betydning med hensyn til succes i bekæmpelsen af ​​epidemien i den kontrollerede sociale livsperiode inden for bekæmpelse af koronavirusepidemien.

I cirkulæret, der er blevet udtalt, at mine audits med høj synlighed i koordineringen af ​​guvernører / distriktsguvernører har ydet betydelige bidrag til kampen mod epidemien, blev følgende oplysninger medtaget vedrørende inspektioner, der skal udføres i 4 dage:

1. Under koordinering af guvernører og distriktsguvernører i alle provinser og distrikter mellem 26-27-28-29 november 2020; Der foretages en intensiveret inspektion af steder, hvor borgerne kan findes i stort antal, især markedspladser, køretøjer til offentlig transport og indkøbscentre.

2. Offentlige transportkøretøjer kontrolleres en efter en i inspektionen for offentlige transportkøretøjer. Der lægges særlig vægt på begrænsning af passagerkapacitet, indgivelse af HEPP-kode, forpligtelse til at bære en maske og træffe nødvendige hygiejne- / rengøringsforanstaltninger i transportkøretøjer.

3. Markedsadministratoren bestemmes af de relevante lokale myndigheder separat for hver markedsplads og deles straks med guvernørskabet / distriktsguvernementet.

4. Kommunikationen og koordineringen af ​​markedsadministratorerne, der vil være ansvarlige for de foranstaltninger, der skal træffes for at bekæmpe epidemien og overholdelsen af ​​de fastlagte regler, vil blive effektivt sikret.

5. I inspektionerne for indkøbscentre vil der blive lagt vægt på at overholde begrænsningerne for antallet af personer, der kan være i indkøbscentret på samme tid og arbejdstid.

6. Inden inspektionen af ​​indkøbscentre, inden for rammerne af det cirkulær, der tidligere er sendt til provinserne, vil vedligeholdelsen af ​​indkøbscentrets klimaanlæg og filtreringssystemer og om filterskiftene foretages regelmæssigt blive inspiceret.

Koordineringen mellem lokale regeringer, generelle retshåndhævende myndigheder, offentlige institutioner og organisationer, landsby- / kvartermukhtarer og professionelle kamre vil blive foretaget af guvernørerne og distriktsguvernørerne, og den nødvendige planlægning vil blive foretaget, og gennemførelsen vil ikke være genstand for nogen problemer.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer