Türk Bayraklı Intervention på handelsskib er ulovlig

Det er i strid med lovgivningen i Den Europæiske Unions store operationscenter
Det er i strid med lovgivningen i Den Europæiske Unions store operationscenter

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, kom til Tekirdağ i dag for at foretage en række besøg og undersøgelser. Først og fremmest Karaismailoğlu, der besøgte National Maritime Safety and Emergency Response Center UDEM, i sin tale her, med instruktioner fra Den Europæiske Unions Irini Operation Center, Bayraklı Han fordømte indblandingen med et handelsskib og sagde, at det ikke havde nogen lov.

"Instruktionen fra Den Europæiske Unions Operationscenter er imod loven"


Et tyrkisk krigsskib sejlede i internationale farvande søndag den 22. november med instruktioner fra Den Europæiske Unions Irini Operation Center Bayraklı et kommercielt skib til intervention, der minder om ministrene Karaismailoğlu, "Dette er ikke flagstatens indgriben i at forsøge at opnå samtykke fra vores velmenende regering uden Tyrkiets samtykke er i strid med international lov. Indtil nu er der ikke fremlagt konkrete beviser, der afslører mistænkte, og i EU-erklæringerne er det blevet udtalt, at skibets rute er grund til tvivl. Dette er en uacceptabel begrundelse. I international ret er betingelserne sikre for dig at være i stand til at gribe ind i et skib ”.

"Alle relevante institutioner i vores land giver de nødvendige svar i koordination"

Minister Karaismailoğlu sagde, ”Denne indblanding, hvor frihed til at navigere på handelsskibe blev ignoreret, var ikke kun en handling, der ville forstyrre den maritime handel. De behandlede vores søfarende som kriminelle og samlede dem i et rum og blev udsat for fysisk indgriben i en stil, der ikke var i overensstemmelse med international lov. "Alle relevante institutioner i vores land reagerer i samordning på dette trin, der udgør en alvorlig trussel mod bæredygtigheden af ​​maritim handel."

"Mængden af ​​søtransport i vores udenrigshandel steg fra 57 milliarder dollars til 222.1 milliarder dollars"

Minister Karaismailoğlu annoncerede også væksttalene i søveje mellem 2003-2019. Karaismailoğlu sagde, ”Antallet af vores skibsværfter steg fra 37 til 83. Mængden af ​​søtransport i vores udenrigshandel steg fra 57 milliarder dollars til 222.1 milliarder dollars, og udenrigshandelstransporten realiseret ved søveje steg fra 149 millioner tons til 353 millioner tons. "Antallet af passagerer, der transporteres på cabotagelinjer, steg fra 99.8 millioner til 150.3 millioner, og antallet af køretøjer, der blev transporteret på cabotagelinjerne, steg fra 6.2 millioner til 13.4 millioner."

"UDEM blev udstyret med 2020 millioner lira udstyr og materialer i 10"

Minister Karaismailoğlu understregede, at UDEM er koordinationscentret og hjernen i landet som reaktion på havforurening, ”UDEM er udstyret med udstyr og materialer til at gribe ind i forurening forårsaget af olie og andre skadelige stoffer på 2020 millioner lire i 10, hvilket øger dets kampkapacitet mod mulig forurening i havene. " sagde.

Minister Karaismailoğlu efter UDEM-besøg; Han besøgte National Storage Center, Training and Test Pool. Karaismailoğlu vil deltage i 14.00. scenes åbningsceremoni på Hayrabolu-Tekirdağ Road kl. 1:XNUMX, og hans besøg fortsætter hele dagen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer