Kayseri YHT og Logistics Center-projekter bør startes med det samme

Investeringer i Kayseri Yht- og Logistics Center-projekter bør startes så hurtigt som muligt.
Investeringer i Kayseri Yht- og Logistics Center-projekter bør startes så hurtigt som muligt.

Kayseri Chamber of Industry (KAYSO) Almindeligt forsamlingsmøde i november blev afholdt over videokonference-systemet. Mødet, der blev afholdt med deltagelse af SGK-provinsdirektør Hacı Ali Hasgül og vicechef for skattekontor Şahin Demirci, deltog af medlemmer af rådet, medlemmer af erhvervskomiteen, disciplinærrådet og højt rådgivende råd.


Under åbningstalen for mødet sagde KAYSO-forsamlingspræsident Abidin Özkaya, at selvom der har været en delvis genopretning i økonomien, fortsætter usikkerheden med udbud og efterspørgsel i alle sektorer med at stige som et resultat af de stigende sager de seneste dage og sagde, at de lukkede udenlandske markeder kan påvirke alle sektorer negativt i første kvartal af 2021. Tyrkiets produktionsbase og forsyningscenter sagde, at de i en fordelagtig position med hensyn til at være Özkaya sagde, at de så en positiv afspejling af disse fordele ved at være forsigtige.

Özkaya sagde, at afskedigelsesforbuddet blev brugt ondsindet af nogle medarbejdere, ”ineffektive eller uvillige medarbejdere i virksomheder medfører ledig beskæftigelse og omkostninger for virksomheder. Denne situation påvirker dynamikken i vores private sektor negativt. Jeg synes, der skal strækkes noget i denne henseende. Derudover skal vi være opmærksomme på EU-overholdelseskriterier i forretningssager anlagt mod virksomheder. Disse langvarige retssager kan undertiden bryde vores investeringsentusiasme. "Vores investorer bør banes vejen uden at glemme, at produktion og industrialisering er en international magt."

Da han tog ordet for at holde sine taler, informerede Kayseri Chamber of Industry (KAYSO) formand Mehmet Büyüksimitci rådets medlemmer om hans sundhedsstatus. Borgmester Büyüksimitci forklarede, at den test, han havde i sidste uge, var positiv, ”Min test var positiv, men jeg har ingen symptomer. Vi forsøger at drive vores forretning hjemmefra på en sund måde. Det er nyttigt at advare vores medarbejdere og pårørende lidt mere om denne virus, som påvirker alle aspekter af vores liv negativt. Fordi mange mennesker, der ikke viser symptomer og ikke føler behov for at få test, kan gå rundt omkring os. I betragtning af dette er vi absolut nødt til at være opmærksomme på reglerne om maske, afstand og rengøring, ”sagde han.

Borgmester Büyüksimitci, minister for nationalt forsvar Hulusi Akar, minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu og TOBB-præsident Rifat Hisarcıklıoğlu med deltagelse af borgmester Büyüksimitci, Kayseri Lufthavns nye terminalbygning og Anafartalar - City Hospital - YHT Station Rail System Line for dem, der bidrog til vores by. Han takkede.

Præsident Büyüksimitci sagde, at hans forventninger til højhastighedstoget og logistikcentret fortsætter, ”Selvom vores minister nævnte vigtigheden af ​​transportnetværk i sin tale, brugte han ikke klare udtryk om disse spørgsmål. For at tage vores Kayseri, der eksporterer 2,5 milliarder dollars om året, yder et seriøst bidrag til bruttonationalproduktet og har opnået succeshistorier i Anatolien med en befolkning på 1 million 400 tusind, vil Højhastighedstog og logistikcenter helt sikkert investere i denne periode. skal startes først ”sagde han.

Som i hele verden oplevede Büyüksimitc betydelige stigninger. Påpegede, at antallet af sager i Tyrkiet sagde; ”Mens den anden bølge spredte sig skarpt over hele verden, startede lande, især Europa, karantæne- og lukningspraksis igen med omfattende foranstaltninger. En række foranstaltninger blev annonceret af vores præsident i vores land. Ud over de foranstaltninger, der er truffet inden for rammerne af kampen mod Covid-19, finder vi det meget vigtigt at udelukke produktions- og produktionsfaciliteter, især for fortsættelse af produktionen. Fordi vi tror på, at vores land kun kan nå sine mål hurtigt gennem produktion. Vi vil fortsætte med at leve med pandemien i et stykke tid. Vi som industrielle vil fortsætte med at producere, ansætte og eksportere ved fuldt at overholde pandemireglerne.

Præsident Büyüksimitci erklærede, at de betragter erklæringerne fra vores præsident Hr. Recep Tayyip Erdoğan som meget værdifulde fra det sidste gruppemøde og sagde ”Vi er især interesserede i udsagnene fra vores præsident og fokuserer på en ny stabilitet, vækst og beskæftigelse. Vi vil stå ved vores stats- og økonomistyring i alle skridt, der skal tages i denne retning. Forhåbentlig med et nyt hold og en ny strategi vil Tyrkiet genvinde en hurtig vækst. Tillid og stabilitet er meget vigtigt for at øge investeringer, produktion og beskæftigelse. Jeg tror, ​​at hvis vores industrielle og forretningsmænd kan se deres vej, opnår vi et stabilt vækstmiljø på kort tid. Vi som erhvervsliv er klar til at gøre vores del i denne henseende, ”sagde han.

I betragtning af, at markederne reagerede positivt på centralbankens beslutning om at hæve renten, sagde præsident Büyüksimitci, at dette trin er en indikation af, at en ny æra er kommet ind, og at de mener, at de nødvendige skridt vil blive taget konsekvent for at sikre fuld markedstillid på kort sigt.

KaySO-præsident Büyüksimitci oplyste, at eksporten fra september steg med 17 procent sammenlignet med den foregående måned, og at denne stigning var omkring 243 procent sammenlignet med samme måned året før. Büyüksimitci forklarede, at Kayseri rangerer 13. i den generelle eksportrangering blandt provinser i de første ni måneder og 10. inden for eksport af møbler og elektriske apparater og tilføjede, at de vil have bestået det sidste år som Kayseri i eksport fra den 2. måned.

Under den provinsielle direktør for SSI Haji Ali Hasgul og skatteforvaltningens næstformand Sahin Demirci gav Tyrkiet parlamentet vedtaget af 7256 Nej. Nogle visse love med tilgodehavender og konfiguration Ændring af oplysningerne til parlamentsmedlemmer om vedtagelse.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer