Istanbul Metropolitan Kommune vil købe 250 brandmænd

Istanbul Buyuksehir Kommune foretager et brandvæsenskøb
Istanbul Buyuksehir Kommune foretager et brandvæsenskøb

IMM for at blive ansat underlagt lov om embedsmænd 657; I henhold til undersøgelsesbestemmelserne i den kommunale brandvæsenforordning vil 250 brandmænd rekruttere personale til deres personale.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) for at blive ansat underlagt lov om embedsmænd nr. 657; I henhold til bestemmelserne i den kommunale brandvæsenforordning vil embedsmænd blive rekrutteret gennem åben tildeling til de ledige stillinger.

Kandidater fra gymnasiet og universitetet; Titlen, klassen, karakteren, antallet, kvalifikationerne, KPSS-scoretypen, KPSS-basisscore og andre krav, der er specificeret i bilaget.

Kandidater, der ønsker at tage eksamen mellem datoerne 27/12/2020 - 3/1/2021 https://www.turkiye.gov.tr/  De udfylder en ansøgningsskema elektronisk på adressen. På grund af koronavirusepidemien, der påvirker verden, vil de oplysninger og dokumenter, der anmodes om fra kandidaterne, blive leveret af institutionen via e-forvaltning.

Listen over kandidater, der er berettiget til at tage eksamen, offentliggøres på İBBs websted den 21/1/2021 (https://www.ibb.gov.tr) vil blive annonceret. Kandidater vil have adgang til deres eksamensdokumenter via denne adresse. Dokumenter, der skal rekvireres fra kandidater, der består eksamen til udnævnelse, vil også blive annonceret på samme websted.

For at nå eksamensmeddelelsen klik ...

Eksamensansøgning (mellem 27/12/2020 - 3/1/2021) Klik her.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer