Istanbul valgte sit valg for firkanter

Istanbul foretog sit valg for firkanter
Istanbul foretog sit valg for firkanter

Med den nye administration i IMM udføres hvert job fortsat på en gennemsigtig og deltagende måde og afsluttes ved at underkaste sig borgernes godkendelse. Projektet med at organisere bypladser, der vil ændre Istanbul, blev også præsenteret for Istanbuliterne. Projekter konkurrerede mellem 19. oktober og 13. november om Taksim, Bakırköy Square og Salacak kystlinje arrangementer. De mest foretrukne projekter blev udvalgt ved at stemme med deltagelse af 352 tusind 784 personer.


Processen med at realisere de prisvindende projekter fra Taksim, Bakırköy Square og Salacak kystlinjedesigner, der blev åbnet for konkurrencen med Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) og Istanbul Planning Agency (IPA), er afsluttet i dag. 19 tusind 352 mennesker har deltaget i afstemningen, der har fundet sted siden 784. oktober gennem istanbulsenin.org. For at være en fair konkurrence valgte Istanbul-beboere deres yndlingsprojekt i afstemningen med deres TR ID-nummer.

PROJEKTER VAR UDSTILLET I KVADRAT 

For processen beriget med møder, undersøgelser, interviews og interviews afholdt med forskellige institutioner før og under konkurrencen blev der modtaget i alt 3 projekter til 233 firkanter. 3 ækvivalente priser for hver konkurrence blev bestemt af juryen. Ækvivalente projekter, der blev tildelt i konkurrencerne, blev præsenteret i "Decision is Yours" -centre, der er etableret i Taksim, Bakırköy og Üsküdar-pladserne og på webstedet istanbulsenin.org.

352 TUSEN 784 STEMME

Til projektet udarbejdet med temaet "Istanbul får sine offentlige rum" stemte 25 tusind 352 mennesker på deres yndlingsprojekt på 784 dage. 3 vindende værker konkurrerede i Taksim, Bakırköy Square og Salacak kystlinjeprojekter. Det blev projektnummer 4 med 42 tusind 53 stemmer, der vandt løbet i konkurrencen mellem projekterne nummereret 51, 405 og 42 i Salacak. 76 stemmer blev brugt til at vælge Salacaks kystlinjeprojekt.

209 tusind 728 mennesker stemte på Taksim Square-projektet. Projekt nummer 15 vandt kampen mellem projekter nummereret 16, 19 og 86 med 597 tusind 15 stemmer.

Til projektet Bakırköy Square blev der i alt afgivet 9,12 stemmer til projekterne nummereret 23, 66. Vinderen af ​​konkurrencen i Bakırköy var projektnummer 613 med 24 tusind 782 stemmer.

HVAD SKER DER FRA DET?

Når administrationen annoncerer førstepræmien, deles jurymedlemmernes beslutninger med offentligheden. Der vil blive indgået kontrakter om vindende projekter i alle tre regioner. Når ansøgningstegningerne er afsluttet, vil firkanterne betjene Istanbul-beboerne med et nyt ansigt, der passer til Istanbul.

Dette diasshow kræver JavaScript.

 


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer