ESHOT åbner Izmirim Card Application Center ved Bornova Metro Station Exit

Eshot Bornova Metro Station har åbnet et kortapplikationscenter
Eshot Bornova Metro Station har åbnet et kortapplikationscenter

İzmir Metropolitan Municipality ESHOT Generaldirektorat åbnede et kortansøgningscenter ved udgangen af ​​Izmir Metro Bornova Station, så gratis kortindehavere hurtigt og nemt kan få personlige (foto) İzmirim-kort. Antallet af kortansøgningscentre i byen blev således øget til 5. I centrene; Tjenester leveres til aldersgruppen 60-64, over 65 år og handicappede borgere, studerende og lærere.


I overensstemmelse med cirkulæret udstedt af indenrigsministeriet inden for rammerne af bekæmpelse af pandemien blev det efter forpligtelsen til at definere HES-kode for elektroniske kort, der blev brugt i offentlig offentlig transport, klart, at gratis kortindehavere i Izmir også skulle få Izmirim-kort. İzmir Metropolitan Municipality ESHOT Generaldirektorat øger antallet af İzmirim Card-applikationscentre for at forhindre mulig rod i kortcentre og for at sikre, at borgere let kan købe İzmirim-kort.

Ud over de to kortcentre i Konak er der tilføjet en ny til Izmirim Card-enhederne i Fahrettin Altay og Bostanlı Pier-overførselscentre. Det femte İzmirim Card Application Center i byen, İzmir Metro A.Ş. Det blev åbnet ved udgangen fra Ege Universitetshospital ved Bornova Station.

Hvem serveres?

I kortcentre serveres for første gang studerende, lærere og borgere i aldersgruppen 60-64 år, der modtager et personligt Izmirim-kort (med foto) samt dem med en handicaprapport på 40% eller derover og borgere over 65 år. Studerende, lærere og borgere over 60 år og over 65, der får et personligt Izmirim-kort for første gang, fremsætter deres første ansøgninger for at forhindre trængsel. http://www.izmirimkart.com.tr Det foreslås, at de gør det.

Handicaprapporter skal ses

Handicappede borgere er derimod nødt til at henvende sig til disse centre med en komitérapport, der viser, at de er 40 procent eller mere handicappede, deres identitetskort og et biometrisk fotografi. Ansøgningsprocedurerne for handicappede borgere under 18 år og dem med alvorlige mentale og fysiske handicap kan behandles af deres forældre eller værger. Kortenhederne forbereder og giver de fotograferede Izmirim-kort til ansøgerne på få minutter. Borgere med handicap over 65 år modtager deres Izmirim-kort "gratis". Kortenheder vil fungere for handicappede borgere over 65 år i weekenden indtil 31. december.

HES-koder skal matches

Borgere over 65 år og handicappede borgere, der har udstedt deres Photo Izmirim-kort, skal matche deres HES-koder. Denne proces; Ud over webstedet med adressen “hes.eshot.gov.tr” kan det gøres på de digitale informationskiosker i Izmir Metropolitan Municipality, metrostationer, færgehavne, forskellige servicebygninger og sociale faciliteter. For borgere, der ikke kan udføre transaktioner i digitale kanaler, metrostationerne Bornova, Halkapınar, Çankaya, Konak, Üçyol, Göztepe og Fahrettin Altay; Lufthavn, ESBAŞ, Sirinyer, Crescent, Halkapınar, Alsancak, Salhane, KarşıyakaPå stationerne Demirköprü og Çiğli İZBAN; KarşıyakaI Konak og Bostanlı færgehavne; Der blev oprettet aktiveringspunkter i Konak Bahri Baba og Fahrettin Altay busoverførselscentre. Det edb-personale, der arbejder her, tjener borgerne ansigt til ansigt og matcher HES-koderne med Izmirim-kortene.

Ombordstigningsoplysninger til ministeriet

Med matchningen af ​​personaliserede (med foto) og bærer Izmirim-kort med HES-koder, overvåges al boarding til offentlige transportkøretøjer i byen elektronisk. Boarding-oplysninger deles dagligt med sundhedsministeriet. Ministeriet identificerer patienter eller kontaktpersoner, der er udenfor, mens de skal være i karantæne og indlede straffesager.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer