Kahramanmaraş Skifter til HEPP-kodeanvendelse inden for offentlig transport

Kahramanmaras implementerer hes-koden i offentlig transport
Kahramanmaras implementerer hes-koden i offentlig transport

I overensstemmelse med cirkulæret fra Ministeriet for Indre Anliggender startes anvendelse af HES-kode inden for offentlig transport. Borgere kan let matche Kahramankart HES-koden over internettet.


Kahramanmaraş Metropolitan Municipality implementerer HES-kodeapplikationen for at forhindre risikoen for forurening i offentlig transport. I overensstemmelse med indenrigsministeriets 'HEPP-kodeundersøgelse i lokal offentlig transport' cirkulære og afgørelsen truffet af provinsens generelle hygiejneråd skal borgere, der bruger offentlig transport, definere deres HES-kode på deres Kahramankart og kontaktløse kreditkort. Metropolitan Kommunes websted heromaras.bel.tr s  www.kahramankart.com.tr Fristen for den nemme identifikationsproces er tirsdag den 15. december.

Parring er meget praktisk

I erklæringen fra Department of Transportation Services angående emnet blev det besluttet at integrere borgernes rejsekort, der bruger offentlig transport i byen, med HES-koderne i henhold til "HEPP-kodeforespørgsel i urban offentlig transport" -cirkulæret fra indenrigsministeriet og afgørelsen truffet af provinsens generelle hygiejneråd. . I denne sammenhæng har vi som Metropolitan Kommune gennemført de nødvendige infrastrukturværker. Vores borgere kan bruge Kahramankart eller deres kontaktløse kreditkort på hjemmesiden for vores Metropolitan Kommune. heromaras.bel.tr eller www.kahramankart.com.tr  Det kan let matches med HES-koder via det. Transportkortene til de borgere, der er i kontakt med dette system, suspenderes automatisk i isolationsperioden. Borgere, der ikke udfylder HES-koden og Kahramankart-parring indtil tirsdag den 15. december, kan ikke bruge køretøjer med offentlig transport i henhold til cirkulæret ”.

Hvordan får man HES-kode?

HES-koden (Hayat Eve Sığar), der tjener til sikkert at dele, om enkeltpersoner bærer nogen risiko med hensyn til Covid-19 sygdom, kan fås fra applikationen, staten eller smsizer. Knappen 'Opret HES-kode' klikkes på det program, der er downloadet til telefonen, og brugsperioden for kode vælges. Koden genereres derefter. Gennem E-statssystemet https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-hes-kodu-uretme-ve-listeleme Det kan foretrækkes at oprette HES-kode ved hjælp af linket Alternativt kan HES-koden opnås ved at indtaste SMS, HES, efterlade et mellemrum mellem dem, de sidste 4 cifre i det tyrkiske identitets serienummer og delingsperioden og sende til 2023.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer