Karaismailoğlu deltog i banebrydende ceremoni af Anafartalar YHT sporvognslinje

Karaismailoglu anafartalar yht sporvognslinje deltog i grundlæggelsesceremonien
Karaismailoglu anafartalar yht sporvognslinje deltog i grundlæggelsesceremonien

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, var i dag i Kayseri for at deltage i de banebrydende ceremonier i den nye terminalbygning i Kayseri lufthavn og sporvognslinjen Anafartalar-YHT, som vil styrke kraften i transportnetværket.


Minister Karaismailoğlu sagde: ”Vi gennemfører to kæmpe projekter, der vil styrke Kayseris transportnetværk. I de sidste 18 år har vi investeret over 6 milliarder 346 millioner lira til Kayseris transport- og kommunikationsinfrastruktur. Vi vil introducere Kayseri for højhastighedstog, ”sagde han.

Minister Karaismailoğlu var i dag i Kayseri for en række besøg. Karaismailoğlu, der først deltog i den banebrydende ceremoni i den nye terminalbygning i Kayseri Lufthavn, som vil betjene 8 millioner passagerer, når projektet er afsluttet, deltog derefter i den banebrydende ceremoni i Anafartalar-YHT-sporvognslinjen, hvor 60 sporvogne vil blive produceret med en indenrigstakst på 5%.

"Vi introducerer Kayseri til højhastighedstog"

Taler ved den banebrydende ceremoni for den nye terminalbygning i Kayseri lufthavn sagde minister Karaismailoğlu, at de har investeret over 18 milliarder 6 millioner lira i Kayseris transport- og kommunikationsinfrastruktur i de sidste 346 år. Karaismailoğlu sagde, ”Kayseri havde kun 2003 kilometer delt vej indtil 83, vi øgede den til 18 kilometer på 647 år. I øjeblikket fortsætter vores 1,5 forskellige motorvejsprojekter med en pris på ca. 15 milliarder lira. Vi foretager mange investeringer i udviklingen af ​​Kayseris jernbanetransport såvel som på motorveje. Vi introducerer Kayseri med højhastighedstog. Med Yerköy-Kayseri High Speed ​​Railway Project vil vi bygge 142 km mellem Yerköy-Şefaatli-Kayseri i forbindelse med Ankara - Sivas YHT-linjen.

"Den nye terminalbygning vil betjene 8 millioner passagerer om året"

Minister Karaismailoğlu sagde, at flytrafikken i Kayseri, som var 2003 i 3, oversteg 197 tusind i 2019, ”Antallet af passagerer, der var 15 tusind, oversteg 325 millioner 2 tusind. Siden 326 har der været en fire gange stigning i flytrafikken og en 2003 gange stigning i antallet af passagerer. Behovet for at bygge en ny indenrigsterminal opstod. Med tildelingen af ​​4 tusind kvadratmeter jord, der tilhører luftstyrkekommandoen, til den statslige lufthavnsmyndighed, vil vi bygge en ny terminalbygning med en moderne, moderne og æstetisk arkitektur. "Vi vil kombinere og gendanne de eksisterende internationale og indenlandske terminalbygninger og omdanne dem til en større og moderne International Terminal-bygning." Karaismailoğlu sagde, at når projektet er afsluttet, vil Kayseri betjene 6 millioner passagerer om året.

"Når sporvognslinjen er færdig, vil antallet af befordrede passagerer stige med 50 tusind om dagen"

Minister Karaismailoğlu deltog senere i den banebrydende ceremoni i Anafartalar-City Hospital-YHT Gar sporvognslinje. I en erklæring om, at projektomkostningerne vil være 376 millioner 493 tusind TL, sagde Karaismailoğlu, ”Vi sigter mod at gennemføre projektet om to år. Vi lægger 2 kilometer skinner langs projektruten. Alle arbejder såsom udgravning af linjen, samling af skinner, stationarmaturer, fodgængerovergange og krydsningsarrangementer udføres på steder, hvor dagligdagen fortsætter. Inden for rammerne af projektet leverer vi også 14 sporvognskøretøjer, der produceres med en indenrigstakst på 60 procent. Når vores linje er afsluttet, forventer vi, at antallet af passagerer med eksisterende sporvogne vil stige med 5 tusind om dagen. Når projektet er afsluttet, forudsiges en samlet fordel på 50 milliard 1 millioner TL ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer