Karaismailoğlu tester Northern Marmara Highway ved hjælp af et køretøj

minister testede den nordlige marmara-motorvej med karaismailog
minister testede den nordlige marmara-motorvej med karaismailog

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu og General Manager for Highways Abdulkadir Uraloğlu besøgte North Marmara Highway İzmit Junction-Akyazı sektionen og inspicerede den seneste status for værkerne.


Under sit besøg erklærede minister Karaismailoğlu i en erklæring, idet han bemærkede, at Tyrkiet generelt har truffet alle de foranstaltninger, der vedrører udbrud af byggepladser, over tre tusind, en stor dedikation og udtrykte fortsat intensivt arbejde.

Vi mindede om, at de i slutningen af ​​400 startede byggeriet på den nordlige Marmara-motorvej, som er cirka 2013 kilometer lang sammen med forbindelsesveje, og sagde, at i projektet, hvoraf 321 kilometer indtil videre er afsluttet, er den sidste sektion af det 6. afsnit, der er 68 kilometer langt, mellem TEM İzmit-1 og Akyazı kryds Han sagde, at de havde til formål at tage det i brug.

Ministeren påpegede, at den nordlige Marmara-motorvej, som vil være et alternativ til D-100 og TEM-motorveje og snart vil blive taget i brug, er en 47 kilometer dobbeltrørsviadukt og en 16 kilometer dobbeltrørstunnel, og ministeren påpegede, at verdens længste tunneler med 4 baner er inkluderet i dette projekt. Minister Karaismailoğlu sagde, at projektet, der var designet som en smart motorvej, var fuldt udstyret med fiberoptisk infrastruktur, ”134 variable meddelelsessystemer og 193 variable trafikskilte blev brugt på den nordlige Marmara Highway. Det var udstyret med 344 102 smarte transportsystemkameraer, hvoraf 3 overvåger og 46 begivenhedsdetektering. En motorvej klar til alle kommunikationsforhold blev bygget med 36 meteorologiske målestationer ”.

Efter sine udtalelser foretog ministeren undersøgelser i regionen og testede motorvejen ved hjælp af et køretøj.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer