TRNC's indenlandske bilgünsel fik sin debut på MUSIAD EXPO

Kktcs indenlandske bil blev mødt med intens interesse
Kktcs indenlandske bil blev mødt med intens interesse

Den tyrkiske republik Nordcyperns indenlandske bil, GÜNSEL, blev udstillet for første gang uden for TRNC på MÜSİAD EXPO 2020. Deltager i messen med sin første model B9 og anden model J9, mødtes GÜNSEL med stor interesse fra de besøgende. På messen blev det meddelt, at masseproduktionen af ​​GÜNSEL vil starte i sidste kvartal 2021, og dets produktionskapacitet vil nå op på 2025 tusind køretøjer om året i 30.


Det internationale topmøde om økonomi, finansiering og handel, MUSIAD EXPO 2020, arrangeret af MUSIAD hvert andet år, åbnede sine døre for besøgende i dag. TRNC's indenlandske bil GÜNSEL var en af ​​de mest interessante deltagere i MUSIAD EXPO 2020.

Den første dag på MUSIAD EXPO 19-messen, der blev afholdt i TÜYAP messe- og kongrescenter i overensstemmelse med pandemireglerne og TSE COVID 2020 Safe Service-standarder, fysisk og online som hybrid, var der intens deltagelse fra indenlandske og udenlandske besøgende.

Organiseret i 10 haller på et areal på 70 tusind kvadratmeter, der repræsenterer mere end 40 tusind virksomheder og forbereder sig på at være vært for 100 tusind besøgende, er messen vært for mange principper.

En af disse første ting er, at den indenlandske bil i den tyrkiske republik Nordcypern, GÜNSEL, også er vært for sin første begivenhed uden for TRNC.

100 prototyper produceret i gule, blå og røde farver, der symboliserede TRNC's jord, himmel og flag, blev udstillet på messen, hvor den første model af GÜNSEL, B1.2, som blev produceret af mere end 9 tyrkiske ingeniører og designere med 3 millioner timers arbejdskraft inden for kroppen af ​​Near East University. Derudover introducerede GÜNSEL designkonceptet til sin anden model J9 for bilentusiaster.

Mens den en-til-en-skala designmodel af to B9 og J9 i messen blev udstillet på GÜNSELs stand, blev den tredje B9 testet uden for messeområdet af pressemedlemmer og sektorrepræsentanter.

Det blev også delt, at masseproduktionen af ​​GÜNSEL, som modtog en intens efterspørgsel fra dem, der ønsker at deltage i testkørslen, starter i sidste kvartal 2021, og dets produktionskapacitet vil nå 2025 tusind køretøjer om året i 30.

günseli blev testet for første gang i Tyrkiet MUSIAD Expo udtrykker tilfredshed med den intense interesse, der blev vist i 2020, GUNSEL formand Prof. Dr. İrfan Suat Günsel sagde: "Vi føler stoltheden og glæden ved at dele GÜNSEL med vores hjemland af hele vores hjerte."

SOLAR MED TALER

GÜNSEL B9 er en 100 procent elektrisk bil. Køretøjet, som kan rejse 350 kilometer på en enkelt opladning, blev produceret ved at kombinere i alt 10 tusind 936 dele. Køretøjets motor har en effekt på 140 kW. Hastighedsgrænsen for GÜNSEL B100, som kan nå 8 km i timen på 9 sekunder, er elektronisk begrænset til 170 km i timen. Batteriet i GÜNSEL B9 kan oplades på kun 30 minutter med hurtig opladning. I tilfælde af hurtig opladning er denne periode 4 timer. Antallet af ansatte i GÜNSEL, hvor mere end 100 ingeniører og designere brugte 1,2 millioner timer i udviklingsprocessen, nåede op på 166. Dette tal, der vil stige hurtigt med masseproduktionens start, stiger til over tusind i 2025.

Der blev underskrevet aftaler med over 9 leverandører fra 28 lande til produktion af GÜNSEL B800. GUNSEL Den globale økonomi i TRNC blev således anerkendt af et andet land end Tyrkiet har ydet et betydeligt bidrag at blive en del af.

GÜNSELs anden model, J9, vil blive produceret i SUV-segmentet. Designkonceptet til J100, som også blev designet som 9% elektrisk, blev også præsenteret for de besøgende på MUSIAD Expo 2020.

Elbiler øger deres vægt på verdensmarkedet for biler hvert år. I 2018 var antallet af solgte elbiler i verden 2 millioner. Elbilsalget, som forventes at nå 2025 millioner i 10, forventes at nå 2030 millioner i 28 og 2040 millioner i 56. Elbiler overtager 2040 procent af bilmarkedet i 57.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer