TRNC's indenlandske og nationale bil GÜNSEL mødtes med moderlandet på MUSIAD EXPO

Kktcs indenlandske og nationale bil mødtes med hjemlandet i den daglige musiadeudstilling
Kktcs indenlandske og nationale bil mødtes med hjemlandet i den daglige musiadeudstilling

GÜNSEL, den indenlandske bil fra den tyrkiske republik Nordcypern, mødtes med hjemlandet på MUSIAD EXPO 2020. GÜNSEL blev mødt med stor interesse og begejstring af pressen, erhvervslivet og den politiske verden og offentligheden.


B9, den første model af GÜNSEL, fik fulde karakterer fra testkørslene uden for messeområdet. Konceptdesignet til den anden model J9 blev også afsløret. Efter messen, som blev afsluttet den 21. november, vendte GÜNSEL-teamet og køretøjerne tilbage til TRNC.

Forbereder sig på masseproduktion i sidste kvartal 2021 mødtes TRNCs indenlandske og nationale bil GÜNSEL med hjemlandet på det internationale økonomi-, finans- og handelsmøde, MUSIAD EXPO 2020, arrangeret af MUSIAD hvert andet år. GÜNSEL var en af ​​de mest specielle gæster i MÜSİAD EXPO 15, som blev besøgt af cirka 2020 tusind mennesker.

Messen, som er den første begivenhed, som GÜNSEL deltog uden for TRNC, varede i fire dage. 100 prototyper produceret i gule, blå og røde farver, der repræsenterer TRNC's jord, himmel og flag, blev udstillet på messen, hvor den første model af GÜNSEL, B1.2, der blev produceret af mere end 9 tyrkiske ingeniører og designere med 3 millioner timers arbejdskraft inden for kroppen af ​​Near East University. Derudover introducerede GÜNSEL designkonceptet til sin anden model J9 for bilentusiaster.

Det tiltrak stor opmærksomhed fra erhvervslivet ...

Aftaler med over 9 leverandører fra 28 lande er underskrevet til produktion af GÜNSEL B800. GUNSEL Den globale økonomi i TRNC blev således anerkendt af et andet land end Tyrkiet har ydet et betydeligt bidrag at blive en del af. günseli aftalen underskrevet af ca. 400 fra leverandører, der opererer i Tyrkiet. Leverandørerne besøgte også GÜNSEL-standen på MÜSİAD EXPO 2020 og undersøgte den endelige version af køretøjet. GÜNSEL blev også centrum for mange sektorrepræsentanter fra bilverdenen.

GÜNSEL modtager fulde mærker i testdrev

I MÜSİAD EXPO 18, som blev åbnet den 2020. november, blev der også udført testkørsler af GÜNSEL i det testkørselsområde, der blev oprettet uden for messen. Over 9 brugere havde mulighed for at teste GÜNSEL B100 under de fire dages testkørsler. Journalister og sektorrepræsentanter, der havde mulighed for at opleve GÜNSELs kørepræstation, gav GÜNSELs præstationer fulde karakter.

GÜNSEL Bestyrelsesformand Prof. Dr. Suat Günsel fortæller: "Vi så vores interesse i Tyrkiet, var en kilde til stolthed for os."

günseli blev testet for første gang i Tyrkiet MUSIAD Expo udtrykker tilfredshed med den intense interesse, der blev vist i 2020, GUNSEL-formand Prof. Dr. İrfan Suat Günsel sagde: ”Vi følte stoltheden og glæden ved at dele GÜNSEL med vores hjemland af hele vores hjerte. Vi blev mødt med stor interesse for vores Tyrkiet. Denne interesse har øget vores ansvar såvel som en kilde til stolthed for os. Tyrkiet, vi så i vores undersøgelse af at fortsætte vores serieproduktion, vil günseli interesse og støtte give os styrke, ”sagde han.

MUSIAD expo understreger bare, at en vigtig platform for verdensøkonomien ikke er placeret på scenen i Tyrkiet, prof. Dr. Günsel takkede MUSIAD for organisationen, som blev gennemført med succes på trods af pandemiprocessen.

SOLAR MED TALER

GÜNSEL B9 er en 100 procent elektrisk bil. Køretøjet, som kan rejse 350 kilometer på en enkelt opladning, blev produceret ved at kombinere i alt 10 tusind 936 dele. Køretøjets motor har en effekt på 140 kW. Hastighedsgrænsen for GÜNSEL B100, som kan nå 8 km i timen på 9 sekunder, er elektronisk begrænset til 170 km i timen. Batteriet i GÜNSEL B9 kan oplades på kun 30 minutter med hurtig opladning.

I tilfælde af hurtig opladning er denne periode 4 timer. Antallet af ansatte i GÜNSEL, hvor mere end 100 ingeniører og designere brugte 1,2 millioner timer i udviklingsprocessen, nåede op på 166. Dette tal, der vil stige hurtigt med masseproduktionens start, stiger til over tusind i 2025.

Der blev underskrevet aftaler med over 9 leverandører fra 28 lande til produktion af GÜNSEL B800. GUNSEL Den globale økonomi i TRNC blev således anerkendt af et andet land end Tyrkiet har ydet et betydeligt bidrag at blive en del af.

GÜNSELs anden model, J9, vil blive produceret i SUV-segmentet. Designkonceptet til J100, som også blev designet som 9% elektrisk, blev også præsenteret for de besøgende på MUSIAD Expo 2020.

Elbiler øger deres vægt på verdensmarkedet for biler hvert år. I 2018 var antallet af solgte elbiler i verden 2 millioner. Elbilsalget, som forventes at nå 2025 millioner i 10, forventes at nå 2030 millioner i 28 og 2040 millioner i 56. Elbiler overtager 2040 procent af bilmarkedet i 57.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer