Komfort øges i bungalower på Çambaşı Plateau

Komfort øges i bungalows ved naturfaciliteter på cambasi plateau
Komfort øges i bungalows ved naturfaciliteter på cambasi plateau

Bungalowerne, der blev levendegjort i Çambaşı Plateau Nature Facilities af Ordu Metropolitan Municipality, er et af de steder, som skielskere foretrækker.


Bungalowerne, som havde en enorm indflydelse både nationalt og internationalt i den sidste vintersæson, oplever en stor forandring med det udførte arbejde. Bungalowerne, der giver borgerne mulighed for at tilbringe en behagelig tid og ophold, omdannes til et mere moderne rum af Ordu Metropolitan Municipality.

PROBLEMFRI OPVARMNING LEVERES

Infrastrukturen i bungalowerne, der tiltrækker alle fra 2019 til 2020 i vintersæsonen 7-70, er gjort egnet til alle årstider. Bungalowerne, hvori deres varmesystemer også er blevet fuldstændigt udskiftet, har øget komfortniveauet til det højeste niveau med gulvvarmesystemet. På det sted, hvor opvarmning forsynes med et miljøvenligt brændstof, vil der blive leveret en jævn opvarmning.

"VI ØGER VORES KÆDE MERE HVER DAG"

Ordu Metropolitan Mayor Dr. Mehmet Hilmi Güler sagde: "Vi hæver bjælken hver dag med de arbejder, der udføres i vores anlæg, hvor der er mange renoveringer og arrangementer".

Præsident Güler fortsatte sine ord som følger:

”Vores naturfaciliteter på Çambaşı Plateau oplever en stor forandring fra top til tå. Vi prioriterer komfort for vores borgere i vores værker, hvor selv de mindste detaljer tages i betragtning. Vores borgere vil stå på ski i miljøer af højere kvalitet og tilbringe en længere skisesæson med det arbejde, vi udfører i vores anlæg, hvilket især foretrækkes af skielskere. På den anden side gør vi vores bungalows, der har haft en enorm indflydelse i Tyrkiet og i udlandet i den sidste sæson, mere komfortable. Med værkerne udført i vores anlæg, hvor der er foretaget mange renoveringer og arrangementer, hæver vi baren hver dag.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer