Kontaktløs betalingsansøgning startet i İSPARK

Kontaktløs betalingsansøgning startet på ispark
Kontaktløs betalingsansøgning startet på ispark

İSPARK har tilføjet en ny mulighed til sit kreditkort og Istanbulkart-betalingsmulighed, som det for nylig har startet på sine åbne parkeringshuse med flere etager og veje. Chauffører er i stand til at foretage øjeblikkelige, nemme og sikre transaktioner med kontaktløs betaling på hele ISPARK.


De smarte byapplikationer, der blev initieret af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) præsident Ekrem İmamoğlu til at producere permanente og bæredygtige løsninger på transportproblemer og trafikbelastning i Istanbul fortsætter hurtigt. Mens IMM implementerer projekter, der vil bidrage til bymobilitet i alle transportfaser, bruger IMM også digitale applikationer, der letter borgernes liv.

IKKE-KONTAKTBETALING STARTET I ISPARK

En ny løsning er blevet implementeret i ISPARK, der eliminerer problemet med "Søgning efter mønter" og "Venter på penge". Parkeringsgebyrer kan betales med "Kontaktløs betaling", som giver hurtige og bekvemme betalingsrettigheder. Det vil være tilstrækkeligt at have kreditkort med kontaktløs betalingsfunktion scannet af POS-enheder på parkeringspladsens personale.

Derya Atacan, General Manager for İSPARK, forklarede, at de startede en digital transformation for at skabe en kvalitet og mere pålidelig struktur under ledelse af IMM, ”Vi begyndte at aktivere de muligheder, som digitale systemer tilbyder med betalingsteknologier i vores forretningsområder. Kontaktløs betaling med kreditkort giver en hurtig, sikker og praktisk metode til chauffører. Vi vil fortsætte overgangen til teknologiske innovationer for at øge vores borgeres tilfredshed ”.

Takket være den kontaktløse teknologi, der muliggør hurtig og sikker betaling, kan parkeringsgebyrer betales med alle kreditkort uden at indtaste en adgangskode og uden at spilde tid.

IKKE-KONTAKT LØSNING TIL KØRETØJSSKEMA I PARKERINGEN

Kravet om kontant betaling, som forårsager dannelse af køer til køretøjer, især ved udgangspunkterne, elimineres på de parkeringspladser, som borgerne bruger i vid udstrækning. Parkeringsgebyrer, der kan betales med Istanbulkart og kreditkort, kan nu betales på få sekunder uden kontakt.

Den praksis, der reducerer intensiteten, der opleves i lønkabinerne om aftenen og i weekenden på de parkeringspladser, der bruges af tusindvis af chauffører hver dag; Det vil både spare tid for chauffører og fremskynde kassen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer