HES-kode İzmirim-kortets matchperiode er blevet forlænget til 20. december

Kontokode izmirim-kortets matchperiode er blevet udvidet til intervaller
Kontokode izmirim-kortets matchperiode er blevet udvidet til intervaller

Izmir Metropolitan Kommune; Varigheden af ​​HEPP Code-Izmirim-korttilpasningsprocessen, som blev indledt i overensstemmelse med indenrigsministeriets cirkulære og beslutningen fra Izmir Governorship Provincial Hygiene Board, blev forlænget til 20. december. Parringsproces; Ud over internettet kan det gøres i travle overførselscentre, færgehavne, aktiveringspunkter etableret på Metro- og İZBAN-stationer og digitale informationskiosker i Metropolitan Municipality. Personlige (med foto) Izmirim-kort gives “gratis”, så handicappede over 65 år også kan foretage transaktionen.


Izmir Metropolitan Kommune; I overensstemmelse med cirkulæret udstedt af Ministeriet for Indre Anliggender inden for rammerne af bestræbelserne på at bekæmpe pandemien og den beslutning, der blev truffet af İzmir Governorship Provincial Hygiene Board, den 30. oktober blev anvendelsen af ​​"Elektronisk HEPP-kodekontrol" i offentlige transportkøretøjer initieret. Fristen for borgere til at matche deres Izmirim-kort med HES-koder er blevet forlænget til 20. december.

Hvordan bliver det lavet?

ESHOT Generaldirektorat, der driver det intelligente gebyrindsamlingssystem i Izmir, har oprettet et specielt websted for borgere, der skal matche deres HES-koder og TR ID-numre med det Izmirim-kort, de bruger. På webstedet på adressen "hes.eshot.gov.tr" kan kun et Izmirim-kort parres. Personaliseret (med foto) eller bærer skal alle Izmirim-kort matches med HES-koder. På webstedet, som er designet til at være meget let at bruge, kan borgere indtaste de ønskede oplysninger i et trin og registrere sig. Udveksling og opdatering af HES-kode, Izmirim-kort eller personlige oplysninger sker også på samme sted. Derudover kan de digitale informationskiosker i Izmir Metropolitan Municipality, metrostationer, færgehavne, forskellige servicebygninger og sociale faciliteter parres.

Der er også oprettet hjælpeborde

På den anden side for metrostationer Bornova, Halkapınar, Çankaya, Konak, Üçyol, Göztepe og Fahrettin Altay for dem, der ikke har internetadgang eller ikke kan udføre transaktionen. Lufthavn, ESBAŞ, Sirinyer, Crescent, Halkapınar, Alsancak, Salhane, KarşıyakaPå stationerne Demirköprü og Çiğli İZBAN; KarşıyakaI Konak og Bostanlı færgehavne; Hjælpeborde blev oprettet i Konak Bahri Baba Transfer Center. Computeriseret personale, der arbejder her, yder borgere ansigt til ansigt-tjenester og matcher HES-koder med Izmirim Cards.

65 år og handicappede

Borgere over 65 år, der nyder godt af offentlig transport gratis, og personer med en handicaprapport på 40 procent eller derover skal udstede et Izmirim-kort med foto og matche deres HES-koder inden for rammerne af beslutningerne om at bekæmpe pandemien. Izmirim-kort gives også "gratis" til disse grupper, der fortsat vil drage fordel af offentlig transport uden beregning. De over 65 år kan ansøge om et kort http://www.izmirimkart.com.tr kan gøre fra. Derefter kan du få dine Izmirim-kort med fotos fra kortcentre i Konak, Bostanlı İskele, Fahrettin Altay og Bornova Metro.

Handicaprapporter skal ses

Handicappede borgere er derimod nødt til at henvende sig til disse centre med en komitérapport, der viser, at de er 40 procent eller mere handicappede, et identitetskort og et biometrisk fotografi. Alvorlige psykisk og fysisk handicappede og handicappede under 18 år kan ansøge om disse centre. Kortenhederne forbereder og giver de fotograferede Izmirim-kort til ansøgerne på få minutter.

Kortenheder åbner i weekenden

Kortenheder, der betjener 65 aldersgrupper og handicappede samt 60-årige, studerende og lærere, tjener i weekenden indtil 31. december.

Ombordstigningsoplysninger til ministeriet

Izmir Metropolitan Municipality har siden den 30. oktober hver dag delt Izmirim Card-boardingoplysninger med Republikken Tyrkiets sundhedsministerium inden for rammerne af bestræbelserne på at bekæmpe pandemien. Efter at de aktivt anvendte Izmirim-kort er matches med HES-koder, overvåges alle boardinger til offentlige transportkøretøjer i byen elektronisk. Mens ministeriet skal være i karantæne, vil det identificere patienter eller kontaktpersoner, der benytter offentlig transport og indlede straffesager.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer