Sidste uge for HES-kode Izmirim Card Matching

Kontokode til Izmir-kortmatchning i sidste uge
Kontokode til Izmir-kortmatchning i sidste uge

HES-kode-Izmirim-korttilpasningsprocessen, som blev indledt inden for rammerne af bestræbelserne på at bekæmpe koronavirus, fortsætter. Ud over det websted, der er åbnet til dette formål, kan matchning ske på travle overførselscentre, færgehavne, aktiveringspunkter oprettet på metro- og İZBAN-stationer og digitale informationskiosker i Izmir Metropolitan Municipality. Deadline er den 30. november.


Izmir Metropolitan Kommune; I overensstemmelse med cirkulæret udstedt af Ministeriet for Indre Anliggender inden for rammerne af bestræbelserne på at bekæmpe pandemien og den beslutning, der blev truffet af İzmir Governorship Provincial Hygiene Board, den 30. oktober, blev anvendelsen af ​​"elektronisk HES-kodekontrol" i køretøjer med offentlig transport initieret. Borgere har fået en frist indtil 15. november til at matche deres Izmirim-kort med deres HES-koder; denne periode blev forlænget til 30. november.

Hvordan bliver det lavet?

ESHOT Generaldirektorat, der driver systemet for opkrævning af intelligente gebyrer i Izmir, har oprettet et specielt websted for borgere, der skal matche deres HES-koder og TR-ID-numre med det Izmirim-kort, de bruger. På webstedet på adressen "hes.eshot.gov.tr" kan kun et Izmirim-kort parres. Personaliseret (med foto) eller bærer skal alle Izmirim-kort matches med HES-koder. Borgere kan indtaste de ønskede oplysninger i et trin og registrere sig på webstedet, som er designet til at være meget let at bruge. Udveksling og opdatering af HES-kode, Izmirim-kort eller personlige oplysninger sker også på samme sted. Bortset fra dette vil borgere være i stand til at udføre matchningsprocessen i de digitale informationskiosker i Izmir Metropolitan Municipality, metrostationer, færgehavne, forskellige servicebygninger og sociale faciliteter.

Mobile spots blev også oprettet

På den anden side for borgere, der ikke har internetfunktion eller ikke kan udføre transaktioner på digitale kanaler, metrostationer Bornova, Halkapınar, Çankaya, Konak, Üçyol, Göztepe og Fahrettin Altay; Lufthavn, ESBAŞ, Sirinyer, Crescent, Halkapınar, Alsancak, Salhane, KarşıyakaPå stationerne Demirköprü og Çiğli İZBAN; KarşıyakaI Konak og Bostanlı færgehavne; Der blev oprettet aktiveringspunkter i Konak Bahri Baba og Fahrettin Altay busoverførselscentre. Det edb-personale, der arbejder her, tjener borgerne ansigt til ansigt og matcher HES-koderne med Izmirim-kortene.

Ombordstigningsoplysninger til ministeriet

İzmir Metropolitan Municipality har delt ombordtagen for personaliserede İzmirim-kortindehavere med Republikken Tyrkiets sundhedsministerium hver dag siden 30. oktober. Med matchningen af ​​bærer Izmirim Cards med HES-koderne overvåges al boarding til de offentlige transportkøretøjer i byen elektronisk. Boarding-oplysninger deles dagligt med sundhedsministeriet. Ministeriet identificerer patienter eller kontaktpersoner, der er udenfor, mens de skal være i karantæne og indlede straffesager.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer