HES-kodeperioden begynder i Mersins offentlige transportkøretøjer

Perioden med hes-kode starter i Mersins offentlige transportbiler
Perioden med hes-kode starter i Mersins offentlige transportbiler

Mersin Metropolitan Municipality leverede integrationen af ​​HEPP, ansøgningen fra sundhedsministeriet, med personlige rejsekort i overensstemmelse med cirkulæret, som indenrigsministeriet sendte til guvernørskabet.


Personer med COVID-19-diagnose eller kontakter kan ikke bruge offentlig transport. Der pålægges også administrative sanktioner mod dem, der opdages, at de bruger det. Fra 13. november vil borgere, der ikke har en HES-kode og ikke integrerer dem med transportkort, ikke kunne drage fordel af offentlig transport.

Integration vil ske fra "hes.mersin.bel.tr"

Borgere, der bruger Metropolitans offentlige transportbiler, skal integrere personlige rejsekort med HES-koden. Borgere, der bruger metropolens offentlige transportbiler, som ikke er diagnosticeret med coronavirus, og som har et ikke-kontaktkort, vil kunne besøge hes.mersin.bel.tr og følge de nødvendige trin og integrere busrejser med HES-koden. Borgere, der indtaster denne adresse, vil være i stand til at udføre integrationen ved at indtaste HES-koden, TR ID-nummer / pasnummer, transportkort eller billetnummer på den skærm, der åbnes.

Dem, der ikke har HES-kode, kan ikke bruge offentlig transport fra den 13. november

Takket være denne integration suspenderes personlige rejsekort til kontakterne automatisk i isolationsperioden. Den person, der er diagnosticeret med eller er i kontakt med COVID-19, vil således ikke kunne bruge offentlig transport. Der pålægges også administrative sanktioner mod dem, der opdages, at de bruger det. Fra 13. november 2020 vil borgere, der ikke har en HES-kode og ikke integrerer dem med transportkort, ikke kunne drage fordel af offentlig transport.

Hvordan får man HES-kode?

Borgere, der ikke er blevet diagnosticeret med coronavirus og ikke har været i kontakt, men som hidtil ikke har modtaget en HES-kode, vil først modtage en HES-kode, hvis de vil bruge Metropolitan-køretøjerne. Borgere med smartphones kan downloade HES-applikationen (Hayat Eve Sığar) til deres telefoner og modtage HES-kode gennem applikationen. Hayat Eve Sığar-applikationen vil blive indtastet i afsnittet "HES-kodetransaktioner". Ved at klikke på knappen "Generer HES-kode" vælges brugsperioden for koden, og koden oprettes.

Hvis de borgere, der ønsker at få HES-kode via sms, skriver HES og efterlader et mellemrum mellem dem, skal du skrive de sidste 4 cifre i det tyrkiske ID-serienummer og delingsperioden som antallet af dage og sende en tekstbesked til 2023, deres HES-koder sendes til deres telefoner som en tekstbesked.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer