Transformationsaftale underskrevet mellem IETT og private offentlige busser

Konverteringsaftale underskrevet mellem iett og private offentlige busser
Konverteringsaftale underskrevet mellem iett og private offentlige busser

Private offentlige busselskaber, der leverer tjenester til IETT og Istanbul, underskrev en "transformation" -aftale med vidnet fra IMM-præsident Ekrem İmamoğlu. Da han blev vidne til den revolutionerende aftale om Istanbul-transport, sagde İmamoğlu: ”Vi; Vi er mennesker, der forsvarer retfærdighed, service og lighed. Vi er en regering, der beskytter sine eksisterende rettigheder, men er nødt til at diskutere og diskutere innovationer med hensyn til at få bedre service til 16 millioner mennesker under dagens forhold. Dette er præcis, hvad vi gjorde her. Jeg håber, at dette samarbejde vil være et eksempel for forskellige professionelle organisationer, filialer eller forskellige transportmidler. Virkelig at integrere systemet og være i stand til at styre processen som helhed vil være en stor mulighed for Istanbul, ”sagde han.


İETT, tilknyttet Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), underskrev en "transformation" -aftale med private offentlige busselskaber. Ved underskrivelsesceremonien, der blev afholdt på IPA Campus i Florya, bevidnet af IMM's præsident Ekrem İmamoğlu; IETT General Manager Alper Bilgili, Istanbul Ulasim A.Ş. Daglig leder Tarık Safi, Istanbul Private Offentlige Busser Handelskammer Göksel Ovacık, Mavi Marmara Ulasim A.Ş. Præsident Ramazan Gürler, Öztaş A.Ş. Præsident Mehmet Tekin og New Istanbul Public Buses Inc. Yalçın Beşir, bestyrelsesformand, var til stede.

İMAMOĞLU: “VI; VI ER FOLKET, DER FORSvarer RETFÆRDIGHED, SERVICE OG LIGESTILLING "

İmamoğlu udtrykte sin taknemmelighed over for dem, der deltog i teamet, der implementerede transformationen af ​​offentlige busser, og sagde: ”Jeg vil gerne forklare et system, som vi forsvarede fra starten. Han sagde: Forhandling, konsultation ... Uanset hvad du kalder det, i den forstand at etablere en dialog, når et sundt bord er etableret, kan det ønskede resultat opnås ”. At sige at "Vi kan aldrig handle som at ødelægge eller ignorere de rettigheder, som enhver institution eller person har erhvervet fra fortiden til nutiden", sagde Imamoglu:

"Vi; Vi er mennesker, der forsvarer retfærdighed, service og lighed. Vi beskytter de eksisterende rettigheder; Vi er dog også en ledelse, der skal lægge innovationer på bordet og diskutere dem med hensyn til at få bedre service til 16 millioner mennesker under dagens forhold. Dette er præcis, hvad vi gjorde her. At sikre, at vores offentlige busser går ind i et enkelt system og leverer tjenester inden for systemet, skal faktisk fungere for enhver ven, der foretager denne investering. Du er blevet en gyldig, kontrolleret og samtidig sikker del af Istanbul transportsystem. Dette er den første. Sidst; Når vi ser økonomisk på det, tager vi faktisk risici. Men det vigtigste er; vi underskriver under det, vi er forpligtet til at sikre, at vores borgere får den bedste service. En anden dimension; Vi bidrager også til den måde, virksomheder og enkeltpersoner, der investerer i private offentlige busser, styrer et retfærdigt system inden for sig selv. Vi har gjort et meget værdifuldt job sammen. "

İMAMOĞLU: "Jeg tror, ​​at det var det rigtige system"

Påpegede, at det største problem i Istanbul generelt er jordskælvet, og det første problem, han føler hver dag er transport, sagde Imamoglu, ”Vi er forpligtet til at finde en løsning på denne proces i samarbejde. Dette inkluderer metroinvestering, søtransport; Vi har også busser, minibusser og taxaer. Hvis vi organiserer dette i henhold til tidsalderne, den udviklende befolkning, behovene og kravene fra den nye generation, vil de mennesker, der udfører dette arbejde, være tilfredse med deres brød. De mennesker, der leder denne forretning, er også tilfredse med deres arbejde, ”sagde han. At sige: "Da mine venner bragte dette tilbud til bordet, troede jeg bestemt, at det var det rigtige system," sagde İmamoğlu. Jeg ved ikke, hvor meget tid mine venner planlægger, men vores intention er; ”For at afslutte dette job om foråret,” sagde han.

İMAMOĞLU: "INSKALT DETTE SAMARBEJDE ER ET EKSEMPEL FOR FORSKELLIGE TRANSPORTKØRETØJER"

Iİmamoğlu sagde, at busser af samme farve og servicekvalitet vil cirkulere i Istanbul, efter at transformationen er fuldt ud realiseret, ”Jeg tror, ​​at vores værdifulde ledere som jer, jer begge, jeres øjne og ører, vil kontrollere systemet. Faktisk hver af jer; du opfører dig som vores værdifulde manager, inspektør. Jeg tror på dette. Derfor ønsker vi, at vores 16 millioner mennesker skal rejse fredeligt, sikkert og i overensstemmelse med alle moralske regler i deres bus. Lad os sikre dette i samarbejde med dig. Jeg er meget glad, jeg ønsker dig succes. Jeg håber, at dette samarbejde vil være et eksempel for forskellige professionelle organisationer, filialer eller forskellige transportmidler. Virkelig, at integrere systemet og styre processen som helhed vil være en stor mulighed for Istanbul, ”sagde han.

INFORMERET: "VI HAR ARBEJDET I 1 ÅR"

IETT General Manager Bilgili talte inden underskrivelsesceremonien: ”I dag er vi nået frem til en konklusion i vores projekt for transformation af private offentlige busser, som vi har arbejdet med i omkring et år. Efter fælles aftale med vores virksomheder vil vi i dag underskrive en aftale om at administrere alle busser, der kører i Istanbul under taget af IETT, med en fleksibel planlægning. Jeg ønsker, at det er gavnligt både for vores Istanbul og for vores institution, kommune og virksomheder ”.

OVACIK: "KVALITETSREJSE BLIVER LAGT"

Taler efter Bilgili, Istanbul Private Public Buses Chamber of Merchants Formand Ovacık, sagde, at de ændrede den 40-50-årige tradition inden for privat offentlig bustransport og sagde: ”I overensstemmelse med den aftale, vi har indgået med IMM og IETT, er billetindsamlingssystemet baseret på passagerindtægter, uanset passagerderivat eller mangfoldighed, Vi gør det til et gebyr pr. Indbygger. Hvad vil dette vinde? Det vil give fleksibel planlægning til IMM og IETT, gøre det muligt for ethvert køretøj at køre hvor som helst og få det til at fungere på alle måder. Vigtigst, hvad vil det bringe passageren? Det gør det muligt for passagerer at gøre offentlig transport af høj kvalitet, mere pålidelig offentlig transport, vi bliver ikke nødt til at gå for hurtigt, fordi vi ikke arbejder i vores egen lomme, og vi behøver ikke tage for mange passagerer. Som vores præsident sagde; "Vi vil tilfredsstille passagererne i overensstemmelse med sloganet" Vi arbejder for 16 millioner ".

"VORES PERSONLIGE RETTIGHEDER BESKYTTES"

Ovacık sagde, "Vi har en side, som vi er meget glade for som håndværkere" og sagde, "Min præsident, i valgperioden, 'Du; Du vil ikke blive påvirket af gratis transport og nedsat transport. ' Efter denne time, uanset om det er nedsat eller gratis, uanset passagerens afledning, tager vi kun vores penge, når vi laver kilometer. Vi transporterer passageren på en sundere måde. Dette er en første i Tyrkiet. Der findes kun et sådant system i Finland. At opnå dette har været den del af både vores præsident og os. Der blev afgivet løfter, især i valgperioden; Han sagde, 'Vi vil beskytte vores personlige rettigheder, vi vil ikke gøre dig til et offer'. Nu, med dette projekt, er vores personlige rettigheder også blevet registreret. Vores mål er at levere kvalitet og pålidelig service til befolkningen i Istanbul. Uanset hvor høj kvalitet transport vi laver, kommer folk ikke på deres egne køretøjer, og trafikken reduceres. Hvis vi kan nå denne cyklus, vil vi gøre Istanbul beboelig ”.

BESLUTNING TAGT I SEPTEMBER

IMM samlede IETT-institutionen og dets datterselskab, Transportation Inc., med ledere af private offentlige busselskaber efter instruktion fra præsident Ekrem İmamoğlu. Under koordinering af IETT; Næsten 30 møder og workshops blev afholdt med repræsentanter for håndværkere, rådsmedlemmer og advokater. Arbejdet, der varede i ca. 1 år, har betalt sig, og med beslutningen, der blev taget i IMM-forsamlingens session i september sidste år, blev det private offentlige bussystem fjernet i Istanbul. Med systemet, der radikalt ændrede det offentlige transportsystem i Istanbul, blev private offentlige busser og busser tilhørende tilknyttede virksomheder samlet under taget af IETT. Med beslutningen om omstrukturering af driftsmodellen for at udnytte den eksisterende kapacitet af offentlige transportbusser på den mest effektive måde, vil 3 41 private offentlige busser og 930 Istanbul Transportation Inc.-busser blive startet med at blive drevet af IETT med serviceindkøb og biludlejning.

LIVE AUDIT-SYSTEM SKABES

I det nye system vil alle køretøjer være udstyret med en computer og et sporingssystem. IETT vil være i stand til at overvåge alle busser live. Med softwaresystemet "Mobiett" og "Atayol" vil borgere kunne se køretøjets belægning på forhånd. Problemer i køretøjet rapporteres straks til IETT-flådesporingssystemet, og det kan interveneres ved at oprette forbindelse til bussen live. I den nye generation af busser er det kun chauffører, der har gennemført Istanbul Transportation Academy, der kan arbejde. Et bestemt punktsystem vil blive bragt til hver chauffør. Chauffører, der øger deres score med borgertilfredshed, sikker kørsel og andre tekniske kriterier, får yderligere priser. Chauffører, der modtager tunge klager fra borgere, krænker trafiksikkerheden og truer passagerer, fjernes fra systemet, når de falder under en bestemt score.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer