Offentligt transportkort HEPP-kode Matching i Kayseri Udvidet til 30. november

Offentligt transportkortkonto matchende match forlænget i november
Offentligt transportkortkonto matchende match forlænget i november

Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç meddelte, at varigheden af ​​HES-kodetilpasning blev forlænget indtil 19. november på grund af intensiteten af ​​kortet for offentlig transport og HES-kodetilpasning, som vil blive indledt som en del af kampen mod Kovid-30-udbruddet.


I henhold til cirkulæret med titlen "HEPP Code Enquiry in Local Public Transport" udstedt af indenrigsministeriet skal de, der bruger offentlig transport, matche deres offentlige transportkort med Hayat Eve Sığar (HES) koder. Ved at gøre en stor indsats for at bruge offentlig transport mere sikkert og for at minimere risikoen for kontaminering har Kayseri Metropolitan Municipality udvidet HEPP-kodens matchningsperiode indtil 30. november.

246 Tusind kortholder har matchet hans kode

At afgive en erklæring om emnet, Metropolitan kommunes borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç sagde: ”Som vi har nævnt før, er 1 million 35 tusind kort defineret i vores transportsystem. Ud af 845 tusind mennesker, der bruger offentlig transport up-to-date og har mobilitet på deres kort, har 246 tusind kortholder hidtil lavet HES-kode. Vores forventning er færdiggørelsen af ​​HES-kodetilpasningen på ca. 600 tusind kort, der bruges aktivt i pandemiperioden ”.

5 Tusind 100 mennesker, der er risikeret i HEPP-FORESPØRGSELER OP TIL DATO, ER BLEVET PÅ SORT LISTE

Understreger, at kortene til kortindehaverne, der ikke matcher HES-koden, lukkes for offentlig transport, indtil matchningen er foretaget, præsident Dr. Büyükkılıç sagde, ”I HES-kodens undersøgelser, der er foretaget indtil videre, er 5 tusind 100 mennesker på den sorte liste, fordi de er i fare. Disse mennesker forhindres i at bruge offentlig transport af HES-kodeforespørgsler foretaget med validatoren på elektroniske billetudstyr til bus- og jernbanesystemet. Når de ønsker at komme i en bus eller sporvogn, forhindres risikable mennesker i at bruge offentlig transport med validatoradvarslen. Derudover lukkes kortene til kortindehavere, der ikke matcher HES-koden, for offentlig transport, indtil de matches ”.

RISIKOFOLK FORSØGER AT TAGE OFFENTLIG TRANSPORT RUNDT 150-200 PER DAG

Büyükkılıç understregede, at der er forsøg på at komme på offentlig transport, selvom det er risikabelt omkring 150-200 om dagen, ”Der er et forsøg på at komme på offentlig transport, selvom det er risikabelt omkring 150-200 om dagen. Risikofyldte mennesker, der forsøger at komme på offentlig transport, identificeres og rapporteres til sundhedsministeriet. Sundhedsministeriet delte med os oplysningerne om, at disse mennesker vil følge op og anvende de nødvendige sanktioner ”.

Borgmester Büyükkılıç tilføjede, at varigheden af ​​HEPP-kodetilpasning er blevet forlænget indtil 30 den 2020. november 23.59 på grund af det utilstrækkelige niveau af matching af antallet af offentlig transportkort og HEPP-kode og intensiteten.

HVORDAN MATCHES HANS KODE?

https://kayseriulasim.com/heskodkayit Du bedes venligst klikke på hjemmesiden og matche det offentlige transportkort-HES-kode ved at registrere navn, efternavn, TR-identitetsnummer, ubestemt HES-kode og offentlig transportkortnummer i systemet for at undgå uretfærdig behandling. Derudover leveres den nødvendige support til at matche HES-koden med kortene gratis på Alo 153.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer